Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Jelgavā sestdien tiks aizvadīts otrais posms Latvijas čempionātā triālā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Jelgavā sestdien tiks aizvadīts otrais posms Latvijas čempionātā triālā
Mototriāls. Foto: Matīss Kellerts, lamsf.lv

Jelgavā sestdien tiks aizvadīts otrais posms Latvijas čempionātā triālā. Sacensības norisināsies ''Priežkalnos'' un tās pulcēs ne vien spēcīgākos Latvijas mototriāla braucējus, bet arī Baltijas.

''Ar lielu nepacietību gaidām sestdienu, lai visi kopā triāla saimē tiktos uz Latvijas čempionāta otro posmu. Pagaidām, sacensībām pieteikušies gandrīz simts dalībnieku, no visām Baltijas valstīm, kas ļauj prognozēt aizraujošas cīņas visās grupās. Sacensību trase dalībniekiem ir pazīstama. ''Priežkalnos'' triāls notiek jau ilgu laiku, tomēr esam veikuši vairākus trases pārveides darbus, kopš iepriekšējā Latvijas čempionāta posma, kas norisinājās pērnā gada oktobrī. Tas darīts, lai cīņas un trase būtu sportistiem vēl interesantāka. Paši mazākie sportisti sacensības sāks jau plkst. 10:00, bet pārējās klases ar minūtes intervālu startēs no plkst. 11:00. Tiekamies,'' sacīja sacensību organizators Andris Grīnfelds.

Sacensību organizators min arī to, ka skatītājiem ieeja ir pilnīgi bez maksas!

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv/trials-jelgava...