Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Tallina gatavojas FIM "X-Trial" pasaules čempionāta posmam

Juris Grīns
Juris Grīns

Tallina gatavojas FIM "X-Trial" pasaules čempionāta posmam
Foto: trialworld.es

26.oktobrī Tallinas "Unibet Arena" kļūs par iespaidīgā "X-Trial" pasaules čempionāta norises vietu, kas pulcēs pasaules labākos triāla braucējus uz elpu aizraujošu šovu vietējai auditorijai. Šis pasākums viennozīmīgi ir Baltijā augstākās klases triāla notikums un būs īpaši nozīmīgs, jo tā būs daļa no 2024. gada FIM "X-Trial" pasaules čempionāta, kur braucēji sacenšas par svarīgiem punktiem čempionāta kopvērtējumā.

Iepriekšējos gados TRIXS sacensības jau piesaistīja pasaules čempionāta labāko trijnieku, kā arī pērn tur startēja labākie triāla braucēji no Baltijas un Somijas. Taču šogad pasākuma mērogs tiks vēl vairāk paaugstināts, jo TRIXS organizācijai ir piešķirtas tiesības organizēt pilnvērtīgu FIM X-Trial čempionāta posmu.

“Pēc veiksmīgas divu sacensību rīkošanas šis bija loģisks nākamais solis,” skaidro Bernards Estripeau, FIM X-Trial pasaules čempionāta promouteris. Viņš uzsver, ka Tallinas iekļaušana čempionāta kalendārā ir lieliska iespēja popularizēt šo sporta veidu plašākā mērogā.

Organizators Kaino Tülle uzsver, ka šis gods ir nopelnīts, pateicoties iepriekšējo gadu rūpīgajai darbībai un lielajam atbalstam no līdzjutējiem un sponsoriem. Viņa kolēģis Olivers Läll piebilst, ka tiesības rīkot šo čempionāta posmu nāca kā patīkams pārsteigums, taču komanda ir pilna spēka un apņēmības, lai izveidotu vēl labāku pasākumu nekā tas bijis iepriekšējos gados.

Pasākumā gaidāms ne tikai augstākās klases sporta notikums, bet arī iespaidīga izklaides programma. “Šī gada X-Trial Tallina piedāvās vēl vairāk izklaides nekā citi līdzīgi posmi Centrāleiropā, bet to, kas tieši būs, pagaidām atstāsim kā pārsteigumu,” piebilst Läll.

Pasākums norisināsies 26. oktobrī, ieeja sākot no 16:00, un biļetes ir pieejamas piletitasku.ee. Papildu informācija: trixs.ee.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv