Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Priežkalnos startēs Latvijas čempionāts mototriālā

Priežkalnos startēs Latvijas čempionāts mototriālā
Foto: Facebook.com/TrialaKomisijaLaMSF

Sestdien, 13. jūlijā Jelgavas novadā, Priežkalnos norisināsies Latvijas čempionāta, Latvijas Amatieru čempionāta, Latvijas Junioru čempionāta un Latvijas bērnu čempionāta ceturtais posms triālā.

Mototriāls Priežkalnos notiks 14. gadu. Šogad trasē ir veiktas izmaiņas, tā būs vēl interesantāka. Tāpēc sportistiem nāksies kārtīgi padomāt, kā labāk un veiksmīgāk uzveikt šķēršļus, kā arī tie varēs izbaudīt labas un aizraujošas sacensības.

Latvijas Motosporta federācijas triāla komisijas vadītājs, pieredzējušais un profesionālais mototriālists, sacensību organizators Andris Grīnfelds (“AG XTREME”) pastāstīja, ka Priežkalnos – savā mājas trasē mototriālu rīko 14. gadu.

“Šajā trasē esmu uzaudzis. Sākotnēji to kopā ar ģimeni radījām, kā vietu, kur trenēties. Pašreiz tā ir pārtapusi par mūsu kluba “AG XTREME” galveno mājvietu vasaras periodā, kur teju katru dienu trenējās kā bērni, tā pieaugušie. Svarīgākais ir šo vietu kopt un uzturēt. Patīkami, ka sacensības dod papildus motivāciju izdomāt katru reizi kaut ko jaunu un interesantu. Ar lielu nepacietību gaidām Latvijas čempionāta ceturto posmu triālā. Šajā gadā kā ierasts Priežkalnos parūpēsimies par aizraujošu un interesantu pasākumu. Trasi esam pamainījuši, lai visiem būtu aizraujošas sacensības. Parūpēsimies arī par patīkamām balvām spēcīgākajiem braucējiem un ļoti ceram uz labiem laikapstākļiem. Aicinu reģistrēties sacensībām, tos kuri vēl nav uzspējuši un tiekamies Priežkalnos jau 13. jūlijā!” stāsta Andris Grīnfelds.

Skatītājiem ieeja bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)


Džets Lorenss. Foto: AMA

Traumas dēļ atlikušo sezonas daļu izlaidīs Amerikas motokrosa favorīts Džets Lorenss

Treniņā guvis īkšķa savainojumu, atlikušo sezonas daļu Amerikas motokrosa ("Pro Motocross") čempionātā būs spiests izlaist austrālietis Džets Lorenss, kurš bija uzskatāms par galveno pretendentu uz titulu.
Frančesko Banjaja. Foto: Motorsport.com

Banjaja pēc Martina kritiena uzvar Vācijā un pārņem līderpozīciju "MotoGP" kopvērtējumā

LETA. Itālijas motosportists Frančesko Banjaja svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motošosejas čempionāta devītā posma - Vācijas "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā "MotoGP" klasē.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: Yamaha Racing
4

Reišulim Indonēzijā 11. vieta MX2 klases posmā

LETA. Latvijas motosportists Kārlis Alberts Reišulis svētdien Indonēzijā pasaules čempionāta motokrosā 12.posmā ieņēma 11.vietu MX2 klases sacensībās.