Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi "Vērniekos" startēs Latvijas čempionāts triālā

Juris Grīns
Juris Grīns

Pirmo reizi "Vērniekos" startēs Latvijas čempionāts triālā
Foto: no Kaspars Vērnieks arhīva

10. augustā Cenu pagastā, Jelgavas novadā, "Vērniekos" norisināsies Latvijas čempionāta, Latvijas Amatieru čempionāta, Latvijas Junioru čempionāta un Latvijas Bērnu čempionāta piektais posms triālā.

Sacensību organizators un triāla kluba “MT Racing team” biedri aktīvi strādājuši pie trases pilnveidošanas un cītīgi gatavojušies, lai šogad “Vērnieku” triāla trasē uzņemtu Latvijas čempionāta posma dalībniekus. Trasē veiktas vērienīgas izmaiņas un uzlabojumi. Interesantas un sīvas sacīkstes ir gaidāmas kā pieaugušo klasēs, tā arī bērnu un jauniešu grupās.

Sarunā ar sacensību organizatoru Kasparu Vērnieku (“MT Racing team”) viņš pastāstīja, ka 2010. gadā trase tika būvēta triāla treniņu nolūkiem. “Lēnu garu būvējām, darbojāmies un attīstītājiem un līdz tam, Latvijas čempionāta posmam triālā “nebijām izauguši”. Ik pa laikam rīkojām treniņsacensības, kas bija zemāka mēroga posmi. Visu laiku bija tāds sapnis, ka gribētu mūsu trasē uzrīkot Latvijas čempionāta posmu. Pateicoties mūsu kluba biedriem, sākot jau no pērnā gada sākuma sākām aktīvi pilnveidot un būvēt trasi tādu, lai šeit varētu rīkot Latvijas čempionātu. Šis būs mums tāds izaicinošs pasākums. Trasē ir izveidoti diezgan iespaidīgi šķēršļi, lēcieni, kas paredzēti “Trial GP” grupai, gan arī pārējām grupām būs ko pacensties. Tā kopumā ir tehniska, bet būs iekļauti arī triāla pamati. Būs interesanti. Manuprāt, būs ļoti labi. Visi mūsu kluba biedri aktīvi iesaistījās, lai realizētu šo pasākumu. Paldies viņiem par ieguldīto darbu. Šobrīd vēl notiek pēdējie mazie darbiņi, vēl “pieslīpējam” trasi, saliekam punktus uz “i”! Visi laipni aicināti un gaidīti “Vērniekos”,” stāsta Kaspars Vērnieks.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)