Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Negadījumā "Monster Truck" šovā astoņi bojāgājušie, 79 ievainoti

Juris Grīns
Juris Grīns

Ar traģēdiju Meksikā pagājušās nedēļas nogalē noslēgušies "Monster Truck" sacīkšu automašīnu paraugdemonstrējumi, kad kāds no dalībniekiem iebrauca skatītāju pūlī, nogalinot astoņus, bet ievainojot vismaz 79 cilvēkus.

Šobrīd tiek izmeklēti notikušā apstākļi, taču jau tagad izteikta varbūtība, ka braucējs, kurš sestdien sēdēja pie mašīnas stūres, pirms tam, iespējams, bija lietojis alkoholu. Pats nelaimes izraisītājs svētdien tika aizturēts, bet liecinieki apgalvo, ka īsi pirms traģēdijas, lecot pāri vecām mašīnām, viņš esot sasitis galvu, nonākot bezsamaņā.

"Monster Truck" demonstrējumu braucieni bija daļa no šova, kas norisinājās Čivavas štatā. Traģēdiju nofilmējuši daudzi skatītāji un ir skaidri redzams, ka cilvēki, kuriem uzbrauca mašīna, nebija pasargāti ne ar kādām norobežojošām barjerām, kas ir nepiedodams drošības līmenis. Uzreiz pēc notikušā šovs tika pārtraukts.

Brīdinām, ka video redzamie kadri ir nepatīkami.

Izmantotie resursi:
Fox News - Breaking News Updates | Latest News...