Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Negadījumā "Monster Truck" šovā astoņi bojāgājušie, 79 ievainoti

Ar traģēdiju Meksikā pagājušās nedēļas nogalē noslēgušies "Monster Truck" sacīkšu automašīnu paraugdemonstrējumi, kad kāds no dalībniekiem iebrauca skatītāju pūlī, nogalinot astoņus, bet ievainojot vismaz 79 cilvēkus.

Šobrīd tiek izmeklēti notikušā apstākļi, taču jau tagad izteikta varbūtība, ka braucējs, kurš sestdien sēdēja pie mašīnas stūres, pirms tam, iespējams, bija lietojis alkoholu. Pats nelaimes izraisītājs svētdien tika aizturēts, bet liecinieki apgalvo, ka īsi pirms traģēdijas, lecot pāri vecām mašīnām, viņš esot sasitis galvu, nonākot bezsamaņā.

"Monster Truck" demonstrējumu braucieni bija daļa no šova, kas norisinājās Čivavas štatā. Traģēdiju nofilmējuši daudzi skatītāji un ir skaidri redzams, ka cilvēki, kuriem uzbrauca mašīna, nebija pasargāti ne ar kādām norobežojošām barjerām, kas ir nepiedodams drošības līmenis. Uzreiz pēc notikušā šovs tika pārtraukts.

Brīdinām, ka video redzamie kadri ir nepatīkami.

Izmantotie resursi:
Fox News - Breaking News Updates | Latest News...


Foto: lamsf.lv

Nacionālā kausa otrajā posmā motokrosā MX PRO klasē uzvar Šileika

4. maijā Staicelē, “Līciema” mototrasē notika Nacionālā kausa otrais posms motokrosā. Šajā posmā par uzvarām cīnījās 213 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas. Trase bija sagatavota ļoti labi, sīvas cīņas notika visās klasēs.
Foto: Motorsport.com
1

Verstapens: "Peress radīja bojājumus manai mašīnai"

Makss Verstapens atzinis, ka komandas biedrs Serhio Peress Maiami GP startā nedaudz aizķēra viņa mašīnas aizmuguri, radot minimālus tehniskus bojājumus. Tomēr "Red Bull" pilots neslēpa, ka Lando Noriss šajā sacīkstē bijis ātrāks.
Karloss Sainss un Oskars Piastri. Foto: Motorsport.com
4

Sainss saņem sodu un zaudē ceturto vietu Maiami GP

"Ferrari" pilots Karloss Sainss pēc Maiami GP finiša saņēmis sodu par sadursmi ar Oskaru Piastri, kā rezultātā zaudējis izcīnīto ceturto vietu. Tikmēr Kevins Magnusens pēc kārtējo soda punktu saņemšanas nonācis pavisam tuvu aizliegumam piedalīties vienā posmā.