Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Nacionālā kausa seriāls motokrosā turpināsies ar 2.posmu Saldū

Nacionālā kausa seriāls motokrosā turpināsies ar 2.posmu Saldū
Foto: Toms Paipals Photography

11. maijā Saldū, “Silavotiņu” mototrasē, norisināsies 2. Nacionālā kausa posms. Ņemot vērā lielisko laika prognozi, līdzīgi kā pērn varam cerēt uz saulainu un motokrosā pavadītu nedēļas nogali.

Aizvadītajā 1. Nacionālā kausa posmā Pilsblīdenē sacensības pulcēja kuplu dalībnieku skaitu – vairāk nekā 200 braucēju -, tādēļ ir pamats domāt, ka arī šoreiz atlētu skaits būs gana ievērojams. MX 50 Jaunāko klasē pagaidām nepārspēts ir Rainers Grasis, kas liek arī Saldus posmā uzkatīt jaunieti par vienu no favorītiem. Iepriekšējā posmā MX65 Vecāko ieskaitē uzvaras laurus plūca Patrīcija Bērziņa. Vai Saldū jaunā dāma turpinās savu uzvaras gājienu, apsteidzot vienaudžus?

Spēcīgajā MX A klasē Dāvis Ivanovs noteikti būs pārbaudījuma, kuru viņam metīs Jucius Nerimantas un Ralfs Edgars Ozoliņš, priekšā. Vai Ivanovs spēs uzvarēt otro posmu pēc kārtas? Arī MX C ieskaitē, kuras ietvaros Pilsblīdenē startēja 34 dalībnieki un kura ierasti ir visplašāk pārstāvētā, neapšaubāmi tiks aizvadītas aizraujoša spēkošanās par ātrākā motobraucēja titulu. Ainārs Karro centīsies aizstāvēt Pilsblīdenē izcīnīto uzvarētāja godu vienā no skatītāju iemīļotākajām klasēm Mini MX, taču pēc tā noteikti tīko arī Edgars Upītis, Reinis Pušpurs un citi.

“Silavotiņu” mototrase sportistiem sniegs izaicinājumu – tā ir viena no smilšainākajām Latvijas trasēm ar tikai nelielu grants piejaukumu, kas nozīmē, ka patiesie smilšu karaļi tiks noskaidroti tieši Saldū.

Sestdien finālbraucienu sākums gaidāms plkst. 11:00. Ieejas biļetes pieaugušajiem maksās 5 EUR, pensionāriem un jauniešiem – 3 EUR, bet bērniem līdz 12 gadu vecumam un personām ar 1. un 2. grupas invaliditāti ieeja motokrosā būs bez maksas.

Izmantotie resursi:
Jaunumi - LaMSF.lv


Foto: Tet Rally Latvia

Pirms sacīkstēm Rīgā notiks WRC posma "Tet Rally Latvia" starta pasākums

Ceturtdien, 11. jūlijā, Rīgā, Rātslaukumā, norisināsies Tet Rally Latvia starta pasākums, svinīgi uzsākot pēdējo gaidīšanas nogriezni – nedēļu līdz FIA pasaules rallija čempionāta posma Tet Rally Latvia oficiālajai atklāšanai ceremonijai. Starta pasākumā varēs ne vien sastapt pašmāju pilotu Mārtiņa Seska, Matīsa Mežaka un Artura Priednieka ekipāžas un aplūkot to rallija automašīnas, bet arī novērtēt rallija auto sniegumu – ekipāžām Vecrīgā veicot starta demonstrācijas braucienus, kuriem sekos simbolisks pārbrauciens pāri Akmens tiltam un kopbilde uz AB dambja.
Olivers Bērmans. Foto: Motorsport.com

Oficiāli: Bērmans nākamgad būs F1 komandas "Haas" pilots

Īsi pirms Lielbritānijas posma oficiāli paziņots, ka Olivers Bērmans iekļauts "Haas" komandas sastāvā uz nākamo gadu, kas britu pilotam būs debijas sezona. Līdz šim viņš aizvadījis vienu F1 čempionāta posmu.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: Yamaha Racing

Reišulis šonedēļ uz starta MX2 pasaules čempionāta posmā Indonēzijā

Šo sestdien un svētdien, 6. un 7. jūlijā, Indonēzijā, Lombokā norisināsies pasaules motokrosa čempionāta 12. posms motokrosā.