Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Baldiņam neveiksme ''RallyX'' 3.posma pirmajā kvalifikācijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Baldiņam neveiksme ''RallyX'' 3.posma pirmajā kvalifikācijā
Ronalda Baldiņa spēkrats

Zviedrijā ar 3. un 4.posmu turpinās RallyX sezona, kur kroskartu klasē uz starta izgāja latviešu sportists Ronalds Baldiņš. Diemžēl piektdien notikusī pirmā kvalifikācijas kārta mūsu sportistam padevās neveiksmīga.

29 sportistu konkurencē pirmajos treniņos Baldiņš ieņēma 15.vietu, bet otrajos – 12.pozīciju, no labākā apļa laika, ko uzrādīja mājinieks Elias Svensons, atpaliekot 1,270 sekundes. Diemžēl pirmajā kvalifikācijas kārtā viens no ātrākajiem latviešu kroskarta braucējiem Baldiņš pēc viena apļa bija spiests izstāties. Ātrākais bija norvēģis Robins Grana.

Tikmēr jaudīgākajā Supercar klasē ātrākais ar ''VW Polo RX'' bija pieckārtējais pasaules RX čempions Johans Kristofersons, kurš par 1,6 sekundēm apsteidza savu komandas biedru Ole-Kristianu Veibiju, bet 2,4 sekundes zaudēja šveicietis Jurijs Beļevskijs (''Audi S1'').

Astotā vieta igauņu sportistam Maiko Tamam, kurš startē ar bijušo Kena Bloka ''Ford Fiesta RX'' automašīnu, kuru apkalpo Ivo Trauberga komanda.

Sestdien sacensības turpināsies, kur sportisti veiks atlikušās divas kvalifikācijas kārtas, kurām sekos pusfināli un fināli.

Visi rezultāti ŠEIT.

Izmantotie resursi:
RallyX