Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

NASCAR braucējam – pozitīvs narkotiku tests

Juris Miņins
Juris Miņins

NASCAR braucējam – pozitīvs narkotiku tests
Džeremijs Meifīlds
Foto: AFP

NASCAR vadība ir apstiprinājusi, ka vienam no viņu seriālas braucējam, Džeremijam Meifīldam, ir konstatēti pozitīvi rezultāti nesen veiktajos narkotiku testos.

Kā vēsta Ziemeļamerikas sporta portāli, tad Meifīlda narkotiku tests viņa organismā uzrādīja metamfetamīna pēdas. Jāpiebilst, ka abas testu proves ir izrādījušās pozitīvas un pašlaik braucējs ir diskvalificēts no NASCAR sacensībām uz nenoteiktu laiku.

"Viņš nekad nav izskatījies pēc narkomāna," sacīja kāds NASCAR pārstāvis, "viņš vienmēr ir bijis adekvāts un arī, tīri vizuāli, viņam nekad nav bijušas jebkādas pazīmes, kas parasti ir narkotiku lietotājiem. Taču fakti paliek fakti – viņa narkotiku testi abos gadījumos uzrāda pozitīvu rezultātu."

Pats Džeremijs Meifīlds savu vainu, protams, noliedz un izsaka neizpratni par to kā šādas vielas varēja nonākt viņa organismā, tāpat braucējs apšauba NASCAR veikto testu ticamību un procedūras pareizo norisi, ko arī centīsies pierādīt tiesā.

Jāpiebilst, ka pašlaik Džeremijs Meifīlds NASCAR "Sprint Cup" kopvērtējumā atrodas 47. vietā, 77 braucēju konkurencē.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

  -1 [+] [-]

, 2009-07-01 20:36, pirms 15 gadiem
Pfff... Diez kā narkotikas var palīdzēt vadīt auto? Tad jau drīzāk tikai kaitēt!

     [+] [-]

, 2009-07-01 20:39, pirms 15 gadiem
Ja pozitīvs, tad jau viss labi (he he)

Nu baigais narkomāns

  +1 [+] [-]

, 2009-07-01 20:50, pirms 15 gadiem
Nu ja zin attiecīgās narkotikas attiecīgajam momentam un noteiktajā vaiumā, tad diezgan pamatīgi uzlabo tieši uz labo pusi. Ilgi runāja, ka F1 piloti pirms starta kokaīnu vai kaut ko tamlīdzīgu iedzer noteiktajā dozā, ka pēc tām divām stundām neuzrādās testos, lai vairotu agresiju, paātrinātu reakciju utml.,