Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kokins: "G.Laguta un Bogdanovs nobrauca labi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kokins: "G.Laguta un Bogdanovs nobrauca labi"
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Ļoti apmierināts ar Grigorija Lagutas un Maksima Bogdanova sniegumu vakardienas Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstēs bijis Nikolajs Kokins. Atgādināsim, ka Daugavpils "Lokomotīve" uzvarēja pārliecinoši Ribņikas "RKM" - 59:34.

Vakar "Lokomotīve" savā trekā uzņēma Ribņikas spīdvejistus. Jau pašā sākumā mūsu spīdvejisti iekrāja vairāk kā desmit punktu pārsvaru, taču sacensību vidū ļāva viesiem pievilkt. Par laimi, pēdējos braucienos mūsu komanda spēja saņemties, uzvarot pārliecinoši ar 59:34. Šim lielajam pārsvaram vēlāk var izrādīties liela nozīme, jo, nezaudējot izbraukumā vairāk kā ar 24 punktiem, "Lokomotīve" turnīra tabulā iegūs papildus punktu.

Pēc sacensībām apmierināts ar komandas līderu - Grigorija Lagutas un Maksima Bogdanova sniegumu bijis komandas treneris Nikolajs Kokins: "Kā arī bija gaidāms, pretinieks bija neērts. Mēs centāmies un ieguvām nesliktu pārsvaru. Sacīkšu vidū poļi sūdzējās, ka treks ir pārāk putekļains, tādēļ nācās sākt laistīt treku. Pēc tā treks sāka dauzīties. Iespējams nostrādāja psiholoģiskais faktors, iespējams, vienkārši atslābinājāmies. Grigorijs un Maksims bija malači, Považnijs arī labi nobrauca. Artjoms [Laguta] izgāza vienu braucienu, viņam vēl pietrūkst fiziskās sagatavotības. Diemžēl mums ir nepieciešami bonuss punkti, tādēļ nevarējām dot iespēju braukt jaunajiem."

Grigorijs Laguta: "Normāls rezultāts. Ar sacīkstēm esmu apmierināts, bet dažus braucienus veicu neveiksmīgi, neuzminēju ar uzstādījumiem."

Romāns Považnijs: "Ar komandas rezultātu esmu apmierināts, ar savu braukšanu - nē. Sāka dauzīties treks, tādēļ bija ļoti smagi. Noregulēju motociklus tāpat kā uz iepriekšējām sacīkstēm, bet sākumā treks bija savādāks. Ceram uz bonuspunktiem un pat uz uzvaru."

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-06-01 08:28, pirms 15 gadiem
nu primaa, nu