Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2425, Did:0, useCase: 3

Mītava Open 2013 laikā būs iespēja testēt jaunos, enerģiju taupošus futbola bučus Nitrocharge

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Mītava Open 2013 čempionāta laikā adidas sadarbībā ar Sport2000 piedāvās iespēju dalībniekiem testēt Nitrocharge futbola apavus ar kādiem spēlē pasaules slaveni futbolisti. Nitrocharge buči radīti īpaši vadošajam spēlētājam jeb „dzinējam”.

2013. gada 16. maijā ADIDAS, sekojot esošo leģendāro Predator, Adipure un F50 sēriju produkcijas mantojumam un veiksmei, atklāja pilnīgi jaunus enerģiju taupošus futbola bučus Nitrocharge, kas paredzēti nākamās paaudzes futbolistam.

Nitrocharge ir pirmais jaunais ADIDAS buču materiāls kopš milzīgu popularitāti ieguvušās F50 sērijas izlaiduma 2004. gadā. Ar F50 sēriju savu vārdu futbolā izveidoja tādas zvaigznes kā Mesī, Villa un Benzemā, un tagad ADIDAS lūkojas uz jaunu pasaules klases futbolistu grupu, kas sasniegtu savas karjeras virsotnes revolucionārajos Nitrocharge bučos.

Vizuāli pārsteidzošie Nitrocharge ir evolūcija ADIDAS ilglaicīgajā vēsturē, radot apavus, kas paredzēti konkrētiem spēlētāju veidiem. Nitrocharge unikālās uzbūves pamatā ir enerģijas saglabāšana, un tie ir īpaši paredzēti vadošajam spēlētājam – tādam futbolistam, kurš vienmēr ieņem pirmo vietu komandas sarakstā; spēlētājam, kurš ir komandas dzinējspēks, skrien un pārtver visvairāk, neatlaidīgi un nevaldāmi izmantojot ikviena sitiena iespējas.

Nitrocharge bučos ir iestrādāta virkne jaunāko tehnoloģiju, kuru apvienojums mainīs veidu, kādā „dzinējs” spēlē savu skaisto spēli:
• Uzmanību piesaistošais ENERGYSLING materiāls velves veidā ietver buci un atbalsta sānu un pagrieziena kustības, lai vēl vairāk saasinātu reakciju laukumā.
• Buča zoles plātne satur zigzagveida materiālu ENERGYPULSE, kas radīts, iedvesmojoties no atsperu tehnoloģijas. Tā pamatā ir īpaši elastīgs materiāls, kas nodrošina vislielāko enerģiju lēkšanas laikā, pieskaroties ar purngalu.
• Buči tāpat raksturo aizsardzības tīkla slānis ap pēdu un aizsargi ap visjutīgākajām sitiena zonām, piemēram, Ahilleja cīpslu.
• Savietojams ar adidas miCoach SPEED_CELL, spēlētāji var izmērīt savus rezultātus laukumā un koncentrēties uz pakāpenisku pilnveidošanos.

Bučus laidīs pārdošanā spilgti zilas un dzeltenas krāsas kombinācijā. Jaunos Nitrocharge bučus varēs nopirkt no 2013. gada jūnija blue beauty f10/running white/electricity versijās, un laukumā tos nēsās tādi vadošie spēlētāji kā Daniels De Rosi (FK „A.S. Roma”), Daniels Alvess (FK „Barcelona”), Ezekils Laveci (FK „Paris Saint Germain”) un Havi Martiness (FK „Bayern Munich”).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja