Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2425, Did:0, useCase: 3

Sestdien Bauskā atklās "Mītava Open" piekto sezonu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šo sestdien, 6.jūlijā plkst. 10:00 ar Austrumzemgales posmu Bauskā, Bauskas novada stadionā Pilskalna ielā 26, tiks atklāta amatieru čempionāta mini futbolā MĪTAVA OPEN 2013 piektā jubilejas sezona.

Sportisko garu čempionāta atklāšanas vietā uzturēs un spēlētājus uzmundrinās čempionāta oficiālās karsējmeitenes, komentētāja lomā iejutīsies Lauris Lizbovskis, bet pasākuma mazākajiem dalībniekiem norises vietās būs iespēja izklaidēties atrakciju teltī, kur par viņu izpriecām rūpēsies Mītavas Alnis.

Posma dienā tiešraidē sazināsimies ar Radio SWH, lai visiem klausītājiem sniegtu informāciju par notikumiem un aktualitātēm stadionā. Posmu video un foto atskatus būs iespējams redzēt Sportacentrs.com, kā arī www.MītavaOpen.lv. Savukārt, laikrakstā „Latvijas Avīze” katru nedēļu tiks publicēti foto un posma rezultāti.

Jau šīs nedēļas sākumā uz Bauskas posmu bija pieteicies maksimālais dalībnieku skaits, kas pieļaujams vienā posmā - 32 komandas, tāpēc daži gribētāji nokļuva gaidīšanas sarakstā. Čempionāta organizatori iesaka komandām uz nākamajiem posmiem pieteikties savlaicīgi.

Visas komandas tiks sadalītas pa apakšgrupām ar izlozes palīdzību, kuru katru piektdienu plkst. 17.00 varēs redzēt un dzirdēt Radio SWH VIDEO tiešraidē Radio SWH Izlozi vadīs Anatolijs Kreipāns ar kādu no nedēļas viesiem un tā nebūs dzirdama radio klausītājiem!
Visās čempionāta norises vietās būs SPORT 2000 izbraukuma tirdzniecība, kura sortimentā uzsvars būs, protams, uz futbola ekipējumu. MĪTAVA OPEN 2013 dalībnieki to varēs iegādāties ar īpašām atlaidēm. SPORT 2000 teltī būs iespējams uz vienu spēli testēt jaunos adidas Nitrocharge futbola apavus.

Atgādinām, ka katra posma pirmo trīs vietu ieguvēji iekļūst čempionāta finālā, lai cīnītos par balvu fondu 3000 LVL apmērā. Kā iepriekš ziņots, fināls norisināsies 17. augustā Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra futbola stadionā.

Čempionāta skatītājiem ieeja bez maksas.