Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2425, Did:0, useCase: 3

Sākusies pieteikšanās "Mītava Open 2013"

Mītava Open
Mītava Open

Šogad jau piekto reizi notiks atklātais amatieru čempionāts mini futbolā “Mītava Open″. Čempionāts norisināsies sešos posmos, kur tiks noskaidrotas tās komandas, kas 17.augustā Zemgales olimpiskā centra futbola zālienā noskaidros šī gada čempionus. Ko Tu vēl domā - piesaki savu komandu!

Lai pieteiktu komandu dalībai čempionātā, Jums jāaizpilda un jānosūta Pieteikumu forma uz e-pasta adresi open@mitavaopen.lv vai uz faksu 67 33 44 96. Pirms piesaki savu komandu, lūdzam iepazīties ar sacensību reglamentu!

Pieteikties iespējams arī mūsu sadarbības partnera SPORT 2000 veikalos - Rīgā, Liepājā, Siguldā un Daugavpilī!
Veikalos iespējams saņemt Pieteikuma formu, tā jāaizpilda un jānodod veikala pārdevējam vai jānosūta uz e-pasta adresi open@mitavaopen.lv vai uz faksu 67 33 44 96.

UZMANĪBU! Komandām, kuras piedalījušās VISOS iepriekšējos gados (nemainot komandas nosaukumu), dalības maksa vienā posmā nav jāmaksā!

  +3 [+] [-]

, 2013-05-08 18:25, pirms 11 gadiem
ļoti foršs turnīrs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja