Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Josi: ''Katrs fināls ir citādāks, bet šogad īpaši ticējām, ka varam uzvarēt''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Josi: ''Katrs fināls ir citādāks, bet šogad īpaši ticējām, ka varam uzvarēt''
Romāns Josi. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Par 2024. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgāko spēlētāju atzītais šveicietis Kevins Fiala pēc zaudējuma finālā medijiem izteicās, ka iegūtais individuālais apbalvojums viņam esot vienaldzīgs, jo komanda esot vēlējusies izcīnīt zeltu. Savukārt aizsargs Romāns Josi uzsvēra komandas ticību saviem spēkiem, kas gan šoreiz rezultātu nedeva.

''Ir žēl. Zaudējām finālā. Neko daudz vairāk pateikt nevaru. Ir grūti sadzīvot ar emocijām pēc šāda zaudējuma. Viss, par ko šobrīd domāsim, ir zaudējums. Pēc pāris dienām varēsim būt lepni. Mačs bija saspringts no sākuma līdz beigām, taču tāpat ir nožēla,'' pēc neveiksmes finālā sacīja Šveices izlases rezultatīvākais uzbrucējs Kevins Fiala.

''Tas pats, ko teicu iepriekš. Man ir vienalga [par MVP balvu], ļoti vēlējāmies izcīnīt zeltu. Man nav daudz, ko teikt,'' turnīra vērtīgākā spēlētāja balvas iegūšanu komentēja Fiala.

''Spēle bija ļoti līdzīga. Abas komandas spēlēja pacietīgi. Vienmēr ticējām, ka varam izcīnīt uzvaru, taču tas nepiepildījās, tāpēc šobrīd esam vīlušies. Kļuvām par komandu un izveidojām saikni ļoti ātri, to nekad neaizmirsīsim. Visi spēlētāji atdeva visus spēkus. Fakts, ka neuzvarējām, ir grūti sagremojams. Katrs fināls ir citādāks, bet šogad īpaši ticējām, ka varam to paveikt, ka tas būs mūsu vakars. Tā arī spēlējām, tomēr beigu beigās visu izšķīra mazas nianses. Tas, ka neuzvarējām, ir apbēdinoši, bet domāju, ka pēc kāda laika būsim lepni ar paveikto,'' teica Šveices aizsardzības līderis Romāns Josi.

Jau vēstījām, ka svētdienas vakarā par 2024. gada pasaules čempioni hokejā kļuva turnīra saimniece Čehija, kas ar 2:0 pārspēja šveiciešus.

Izmantotie resursi:
https://www.blick.ch/sport/eishocke...

  -1 [+] [-]

, 2024-05-27 19:56, pirms 3 nedēļām
Labi, ka uzvarēja čehi, šveicieši savu kausu pat nepataustīja, bet atdeva uzreiz personālam, varētu padomāt, ka viņiem otrā vietā nav sasniegumus. Jāmāk priecāties arī par otro vietu.

     [+] [-]

, 2024-05-27 20:30, pirms 3 nedēļām
Šveicei tagad ir tieši tikpat daudz zelta medaļu, cik Latvijai!

     [+] [-]

, 2024-05-27 21:04, pirms 3 nedēļām
vienigais ko sveice nakamos 100 gadu laika pacels ir izkrisana no elites, iedomigie klauni

     [+] [-]

, 2024-05-27 23:16, pirms 3 nedēļām
Šveicē vajadzētu novērtēt iegūto. Kanāda dabūja attiecīgi pēc nopelniem. Tieši tāpat lielisks bija Čehu sniegtais Zviedriem. Finālā bija lielisks duelis starp abām izlasēm un Šveicei nav par ko sevi nopelt. Rūgtuma sajūta paliek bet šeit ir jāpieņem pozitīvais par sasniegto un ko attiecīgi citi nespēja parādīt. "Lielajiem NHListiem" ļoti vājš sniegums! Arī sudrabs ir ieguvums.