Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource641 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource641), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Klausītava | Devītnieks: Herberts Vasiļjevs. Lipmana prēmijas, Znaroks, bullītis pret zviedriem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Herberts Vasiļjevs pārstāvējis Latviju 11 pasaules čempionātos. Trijos no tiem bijis valstsvienības kapteinis. Starp pienākumiem – runāšana ar tiesnešiem, kas viņam ļoti nepatika, un kaulēšanās ar Kirovu Lipmanu par prēmijām. Debitēja 1998. gadā, kad galvenais treneris Leonīds Beresņevs nemaz nezināja, kas tas tāds Vasiļjevs. 2009. gadā realizēja bullīti un palīdzēja pirmo reizi pieveikt Zviedriju. Hokeja podkāsts Devītnieks – ciemos Herberts Vasiļjevs, kurš savu dzīvi bez hokeja nevar un negrib iedomāties.

Paldies par atbalstu EHR, Venden, Balcia apdrošināšana



     [+] [-]

, 2024-06-21 09:08, pirms 3 mēnešiem
..vai tu tik neprofesionāli komentē hokeju?...briesmas..tu vari fanot par Latviju(es saprotu) ,bet ne jau tik glumi kā tu to dari..tu esi darbā un tev būtu jābūt adekvātam un lojālam pret pretinieku...kādreiz novērtē ari tā darbības pozitīvi...un tiesnešu darbību izvērtē reāli pret mūsejiem...mācies no futbola komentētājiem EČ...prieks klausīties..

     [+] [-]

, 2024-06-21 09:29, pirms 3 mēnešiem
cesinieks777 rakstīja: ..vai tu tik neprofesionāli komentē hokeju?...briesmas..tu vari fanot par Latviju(es saprotu) ,bet ne jau tik glumi kā tu to dari..tu esi darbā un tev būtu jābūt adekvātam un lojālam pret pretinieku...kādreiz novērtē ari tā darbības pozitīvi...un tiesnešu darbību izvērtē reāli pret mūsejiem...mācies no futbola komentētājiem EČ...prieks klausīties..
Kā var salīdzināt Vasiļjeva komentēšanu PČ, kur piedalās arī "savējie" ar futeni, kur visas komandas ir neitrālas, taču tāpat atsevišķās spēlēs var just, ka dažam labam komentētājam ir izteikti savi favorīti?