Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Video: #22 "eXi": Rēdlihi par PČ, bērnu hokeju, kapteiņiem, tiesnešiem, emocijām…

Andris Liepa
Andris Liepa
Piedāvājam sporta sarunu šova “eXi” piektās - jubilejas sezonas 22. epizodi, kurā pie Jāņa Celmiņa viesojas divi brāļi – bijušie hokejisti Krišjānis un Jēkabs Rēdlihi. Hokeja pavasara noslēdzošajā “eXi” epizodē sarunas par dzīvi pēc profesionālā hokeja, bērnību, izlases laiku, kā arī aktuālo pasaules čempionātu.

0:00:00 – 0:03:45 – šodien raidījumā;
0:03:46 – 0:37:46 – par dzīvi pēc profesionālā sporta un Latvijas izlases hokeja pavasari;
0:39:17 – 1:15:26 – “Domina Shopping” tēmu rats.

Seko "eXi" sociālajos tīklos:
YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports

Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2024-05-26 22:33, pirms 3 nedēļām
Kad runa ir pat izlases snieguma vērtēšanu, tad bieži intervijās līdzjutēju vērtējumi tiek vērtēti kā "dīvāna ekspertu" vērtējumi. Arī šajā raidījumā cilvēku no malas vērtējums par tādu tiek nosaukts. Tas ir pazemojoši pret izlases līdzjutējiem, liela daļa no kuriem hokejam seko daudzus gadus (pirms vēl LV izlase atgriezās Elitē) un respektīvi diezgan neslikti saprot lietas, un arī norāda uz kaut kādiem trūkumiem izlases spēlē diezgan pamatoti.

     [+] [-]

, 2024-05-27 13:19, pirms 3 nedēļām
nu... šis raidījums vairāk izklausījās pēc Jēkaba pašreklāmas...
nedzirdēju neko ineresantu...

  +1 [+] [-]

, 2024-05-27 17:07, pirms 3 nedēļām
Mateushs rakstīja: Kad runa ir pat izlases snieguma vērtēšanu, tad bieži intervijās līdzjutēju vērtējumi tiek vērtēti kā "dīvāna ekspertu" vērtējumi. Arī šajā raidījumā cilvēku no malas vērtējums par tādu tiek nosaukts. Tas ir pazemojoši pret izlases līdzjutējiem, liela daļa no kuriem hokejam seko daudzus gadus (pirms vēl LV izlase atgriezās Elitē) un respektīvi diezgan neslikti saprot lietas, un arī norāda uz kaut kādiem trūkumiem izlases spēlē diezgan pamatoti.
Tas, ka tu skaties negarantē, ka tev ir izpratne. Jā, dažreiz, tas tiešām tā nostrādā. Bet ja tu esi pavasara fans, kas pieslēdzās uz hokeju uz 2 nedēļām reizi gadā, neseko līdzi spēlētājiem, noteikumu izmaiņām utt - ko tu pa tiem 30 gadiem iemācies? Tikai to, ka Irbes gamaka vietā tagad jālamā Uzpūtīgo Merzļikinu?