Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlasei pirms pasaules čempionāta plānotas sešas pārbaudes spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas izlasei pirms pasaules čempionāta plānotas sešas pārbaudes spēles
Andris Džeriņš pie Lielbritānijas vārtiem. Foto: AP/Scanpix

Latvijas izlase pirms nākamā gada maijā Rīgā paredzētā pasaules čempionāta aizvadīs sešas pārbaudes spēles, portāls Sportacentrs.com noskaidroja Latvijas Hokeja federācijā. Četri mači tiks aizvadīti savā laukumā.

Latvijas valstsvienība pirmās pārbaudes spēles aizvadīs 22. un 23. aprīlī, kad viesos cīnīsies pret Lielbritāniju. Sāncenši šogad ar septiņiem zaudējumiem septiņās spēlēs izkrita no augstākās divīzijas, un mači pret Latviju britiem būs pēdējie pirms pirmās divīzijas pasaules čempionāta, kas notiks pašu mājās.

28. un 29. aprīlī Latvijas izlase savā laukumā uzņems Šveices hokejistus, bet pēdējās pārbaudes spēles tiks aizvadītas 6. un 8. maijā. Skaidrs, ka pirmajā duelī pretī stāsies Kazahstāna, kas kā pirmā ieradīsies Rīgā un šeit aizvadīs gatavošanos ciklu pasaules čempionātam. Ļoti ticams, ka arī otrajā mačā pretī stāsies Kazahstāna.

Latvijas valstsvienība pasaules čempionātu sāks 12. maija vakarā ar dueli pret Kanādu. Sekos spēles pret Slovākijas, Čehijas, Norvēģijas, Slovēnijas, Kazahstānas un Šveices hokejistiem. Ja mājiniekiem izdosies iekļūt ceturtdaļfinālā, arī tas tiks aizvadīts Rīgā.

Savukārt nākamajā nedēļā Latvijas izlase ar vairākiem līderiem ierindā pulcēsies uz pārbaudes spēlēm Slovākijā.

     [+] [-]

, 2022-12-08 16:59, pirms gada
Par maz

  +1 [+] [-]

, 2022-12-08 17:05, pirms gada
spēles ar savas grupas komandām?
umniki herova

  +1 [+] [-]

, 2022-12-08 17:48, pirms gada
kristaps30 rakstīja: Par maz
Tieši kā vajag, Meca hockey games, tagad turnīrs Slovākijā, + sešas spēles kopā Aprīlī un Maijā. Sakarīgs kalendārs pārbaudes spēlēm.

     [+] [-]

, 2022-12-08 21:10, pirms gada
purva_velns rakstīja: spēles ar savas grupas komandām?
umniki herova
Nezinu, kā tagad, bet vismaz, kamēr pārbaudes spēles pirms pč skaitījās Eurohockey challenge pretiniekus noteica iihf. Un skaties no otras puses - pretinieki jau arī no mums neko dižu nenoslēps

     [+] [-]

, 2022-12-08 21:43, pirms gada
marcco rakstīja: Tieši kā vajag, Meca hockey games, tagad turnīrs Slovākijā, + sešas spēles kopā Aprīlī un Maijā. Sakarīgs kalendārs pārbaudes spēlēm.
nav izmantota februāra izlašu pauze

     [+] [-]

, 2022-12-09 08:22, pirms gada
Kaut kur jau tā naudiņa jāiesmeļ, sapratuši, kā ar biļetēm uz čempi iestūrējuši grāvī.