Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Portāla lasītāji spēlē pret ASV augstāko novērtējumu dod vārtu autoram Džeriņam

Emils Ozerinskis

Portāla lasītāji spēlē pret ASV augstāko novērtējumu dod vārtu autoram Džeriņam
Andris Džeriņš guva vienīgos Latvijas izlases vārtus pret ASV. Foto: IIHF

Latvijas hokeja izlase vakardien Tamperē uzsāka dalību pasaules čempionātā. Ar rezultātu 1:4 Latvijas hokejistiem nācās piedzīvot zaudējumu pret pērnā pavasara bronzas medaļnieci ASV. Savos vērtējumos par Latvijas spēlētāju sniegumu portāla Sportacentrs.com lasītāji īpaši dāsni nebija.

Vienīgais Latvijas izlases pārstāvis, kurš aptaujā spēja pārsniegt sešu baļļu vērtējumu, bija vienīgo vārtu autors Andris Džeriņš. Viņa sniegumu laukumā portāla apmeklētāji novērtēja caurmērā ar atzīmi 6,7.

Aiz Džeriņa attiecīgi otro un trešo vietu ieņēma divi aizsargi. Jāņa Jaka spēle tika novērtēta ar atzīmi 5,8, kamēr rezultatīvu piespēli nopelnījušais Kārlis Čukste tika pie 5,6 ballēm.

Kopumā portāla lasītāji devuši Latvijas izlases spēlētājiem visai pieticīgas atzīmes, pusei no komandas paliekot zem piecu baļļu robežas, bet daļai spēlētāju šo robežu pārsniedzot par nieka tiesu.

Sportacentrs.com lasītāju vērtējums spēlē pret ASV

HokejistsVērt.HokejistsVērt.
Andris Džeriņš6.7Roberts Mamčics4.9
Jānis Jaks5.8Artūrs Kulda4.9
Kārlis Čukste5.6Mārtiņš Dzierkals4.8
Rodrigo Ābols5.4Nikolajs Jeļisejevs4.8
Oskars Batņa5.3Elvis Merzļikins4.8
Rihards Marenis5.2Roberts Bukarts4.7
Renārs Krastenbergs5.2Rūdolfs Balcers4.7
Rihards Bukarts5.1Sandis Smons4.6
Kristaps Zīle5.1Arvils Bergmanis4.6
Kristaps Sotnieks5.0Deniss Smirnovs4.6
Ronalds Ķēniņš5.0

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle

  +1 [+] [-]

, 2022-05-14 09:24, pirms 2 gadiem
Par ko Ro Bukartam un vēl dažiem ir 4? Bija pilnīgi 0 ar treneri priekšgalā! Cerams, ka Bobs šīs šausmas neskatījās, bet nu vismaz spēlētāji priecīgi, jo treneris vairs neliedza viņiem izpausties ar savu augsto meistarību un treneris arī nemācija hokeja pamatus.
Somi uzvarēja Norvēģus 5:0, bet spēle bija daudz līdzīgāka, sevišķi sākumā. Norvēģi izskatījās daudz pārliecinošāk kā mūsējie. Teicu, ka mūsējie būs 6tie ar Hari, bet tagad saku, ka 7tie grupā.

  +1 [+] [-]

, 2022-05-14 09:34, pirms 2 gadiem
Labi, ka stafeti pārņem jaunie un perspektīvie.

     [+] [-]

, 2022-05-14 13:41, pirms 2 gadiem
Bobs aizgāja izlase kļuvusi par lielu izgāztuvi, Haris sačakarējis visu ko Bobs cēlis, spēlētāji tādu klaunu nerespektē, tur viss skaidrs.
Pat pie Nolana spēlētāji rāvas, te skaidrs, kamēr nepaņemsim kādu treneri no Kanādas, Asv vai somijas, zviedrijas nekas nemainīsies!