Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

PČ ''Twitter'' čalas: ''Gribēju dzert aliņu. Izskatās, ka būs jādzer viskijs''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

PČ ''Twitter'' čalas: ''Gribēju dzert aliņu. Izskatās, ka būs jādzer viskijs''
Latvijas izlases hokejisti. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

2022. gada pasaules čempionāta pirmajā mačā Latvijas valstsvienība ar 1:4 piekāpās Amerikas Savienoto Valstu hokejistiem. Līdzjutēji Tviterī ar nepacietību un pozitīvām domām gaidīja maču, bet ātri vien mainīja noskaņojumu pirmajā periodā. Mača turpinājumā kāds Latvijas līdzjutējs alu nomainīja pret viskiju.

Pirmais periods Latvijas hokejistiem bija pagalam neveiksmīgs. Amerikāņi guva trīs vārtus, bet latviešu līdzjutēji ātri kļuva ļoti pesimistiski, savukārt citi norādīja uz skaistu hokeju. Tāpat līdzjutēji aicināja Elvi Merzļikinu pamosties.

Otrās trešdaļas ievadā ASV guva ceturtos vārtus, vēl vairāk sarūgtinot Latvijas izlasi un tās līdzjutējus pie zilajiem ekrāniem. Kamēr daži fani nespēja noticēt tam, kas notiek Tamperē, portāla Sportacentrs.com galvenais redaktors Jānis Celmiņš prata atrast pozitīvo.

Noslēdzošajā divdesmitminūtē Harija Vītoliņa trenētajai Latvijas valstsvienībai izdevās vienus vārtus atspēlēt, precīzam esot Andrim Džeriņam. Lai arī noslēgumā latvieši piedzīvoja zaudējumu, līdzjutēji lielākoties bija pozitīvi noskaņoti par noslēdzošajos divos periodos parādīto sniegumu un turpmāko turnīru.

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle