Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2542, Did:0, useCase: 3

Veselības problēmas masveidā skārušas arī Slovākijas izlases hokejistus

Veselības problēmas masveidā skārušas arī Slovākijas izlases hokejistus
Ladislavs Naģs cīņā ar zviedru aizsardzību
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā notiekošajā pasaules hokeja čempionātā masveida saslimšana pārņēmusi arī Slovākijas izlasi, pēc Slovākijas-Zviedrijas mača atklājis uzbrucējs Ladislavs Naģs.

"Mūsu spēles rakstura iemesls bija tas, ka puse komandas ir apslimusi. Četri hokejisti nevarēja piedalīties mačā," pēc Slovākijas zaudējuma Zviedrijai (1:3) atzina slovāku uzbrucējs Ladislavs Naģs. "Viņi palika viesnīcā. Ģērbtuvē plosās kāds vīruss. Arī es jutos savārdzis. Man ir tāda sajūta, it kā būtu iekaisis kakls. Nezinu, kas ir noticis. Ir grūti spēlēt pret Zviedriju, ja nav spēka," piebilda Naģs.

Šovakar slovākiem paredzēta cīņa ar Itāliju – itāļiem tā ir praktiski pēdējā cerība pacīnīties par palikšanu augstākajā divīzijā, jo pēdējais mačs paredzēts ar Zviedriju, kas vēl nav izjutusi zaudējuma rūgtumu. Arī slovākiem tas ir svarīgs mačs – ja Slovākija vēlas turpināt cīņu par ceturtdaļfinālu, uzvara pār itāļiem ir teju obligāts priekšnoteikums.

Jau vēstījām, ka masveida veselības sarežģījumi piemeklēja arī Čehijas hokejistus. Pirms divām dienām Čehijas izlases ārsts pavēstīja, ka vairāk nekā pusei izlases ir zarnu trakta problēmas.

Izmantotie resursi:
Frontpage - 2014 WM - International Ice Hockey...