Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2542, Did:0, useCase: 3

Foto: Latvijas hokeja izlase viesojas Saeimas namā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa trešdien sveica Latvijas hokeja izlasi un pateicās par labo sniegumu šī gada pasaules čempionātā un mūsu valsts vārda nešanu pasaulē, informē valsts likumdevēja preses dienests. Priekšsēdētāja hokejistiem teica paldies par komandas spēli un cīņas sparu, uzsverot, ka šī gada čempionātā Latvijas izlase iedvesmoja gan sportistus, gan hokeja līdzjutējus un ļāva lepoties ar mūsu valsti. Vēlot panākumus un veiksmi nākamajās sacensībās, Āboltiņa arī pateicās par atbalstu sportistu ģimenēm, treneriem, ārstiem un hokeja federācijai.

Saeimas namā mūsu hokeja izlase saņēma atzinības rakstus par dalību šī gada pasaules čempionātā hokejā. Latvijas hokeja izlase šī gada pasaules čempionātā ierindojās 11.vietā, spraigā cīņā uzvarot Somijas, ASV un Kazahstānas valstsvienības. Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) rangā izlase šogad pakāpusies par vienu pozīciju un ieņem devīto vietu. Mūsu hokejistus šī gada pasaules hokeja čempionātā Minskā atbalstīja tūkstošiem Latvijas līdzjutēju. Mūsu hokeja valstsvienība aizvadīja savu 18.pasaules čempionātu elites divīzijā.

Foto: Ernests Dinka, saeima.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-05 13:16, pirms 10 gadiem

Komentārs par 4. attēlu

OZO paraugs!

     [+] [-]

, 2014-06-05 19:03, pirms 10 gadiem
bombex rakstīja: Eh , ka tik pie pirmas iepejas savu PR uzlabot...Labak butu biki vairak finansejumu sportam pieskirus, jo cik daudzi perspektivi sportisti , netiek lidz profesionalam limenim jo nav lidzeklu... Es nerunaju par hoki...taja pasa vieglatletika zinu vairakus kas U18 limeni bij latvijas cempioni, bet atmeta tam visam ar roku jo no plika gaisa nedzivosi...
nevajag tukši d....
Āboltiņa jau n-tos gadus iet uz sporta pasākumiem, basis, hoķis un atbalsta, kā fans. Arī ASK laikos bija redzama arēnā. Viņa ir viena no augstākajām valsts amatpersonām un protams ka pasniedz balvas. Kāds vēl PR?! Gribēji lai mūsu garīgi atpalikušais prezidents tur būtu bijis.
Un finansējums... protams vajag vairāk. Mums nav vieglatlētikas stadiona. Bet paskaties kur gribi, visiem par maz - medicina, izglītība, aizsarzība u.t.t.