Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Bļugera "Penguins" zaudē bullīšos; "Sabres" kārtējais zaudējums

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bļugera "Penguins" zaudē bullīšos; "Sabres" kārtējais zaudējums
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudējumu 11 vārtu mačā piedzīvojusi Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas ar 4:7 piekāpās Sietlas "Kraken". Girgensons pie rezultativitātes punktiem netika. Citā spēlē Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" pēc spēles metienos piekāpās Kalgari "Flames" (1:2).

"Flames" 2:1 (p.m.) "Penguins"

Teodors Bļugers uz ledus bija 16:04 minūtes. Šajā laikā latvietis metis neizpildīja, bet bloķēja vienu metienu. Bļugers uzvarēja piecus no pieciem iemetieniem, +/- rādītājs viņam negatīvs (-1).

• Bļugeram šosezon 22 spēlēs iekrāti deviņi rezultativitātes punkti. Pēdējo reizi viņš atzīmējās ar punktiem 25. novembrī, kad savā laukumā pret "Canucks" tika pie divām rezultatīvām piespēlēm.

• "Penguins" un "Flames" šosezon vienreiz jau bija tikušās – uzvaru ar 4:0 izcīnīja "Flames".

• Pirmie vārti šajā mačā tika gūti otrajā periodā, kad rezultatīvs bija Milans Lucičs, bet izlīdzinājumu "Penguins" panāca trešā perioda 13. minūtē, kad vairākumā Džeiks Gencels pēc Sidnija Krosbija piespēles bija precīzs – 1:1. Gencels mainīja ripas lidojuma virzienu, un tā atrada ceļu vārtos.

• Pagarinājumā bija vērojams ļoti aizraujošs hokejs, bet vārti gūti netika. Spēle noslēdzās bullīšos. Pirmos divus nerealizēja abas komandas, tad Džonijs Gudro bija precīzs, bet Kriss Letangs prata panākt izlīdzinājumu.

• Sekoja trīs neveiksmīgi mēģinājumi no abām komandām, bet Mikels Baklunds realizēja "Flames" septīto mēģinājumu. Broks Makdžins nespēja atbildēt, "Flames" svinot panākumu.

• "Penguins" zaudējusi otro spēli pēc kārtas, lai gan iepriekš tā uzvarēja piecas pēc kārtas. Nākamo spēli Bļugers un "Penguins" aizvadīs 2. decembrī izbraukumā pret Edmontonas "Oilers".

"Sabres" 4:7 "Kraken"

Zemgus Girgensons uz ledus pavadīja 10:48 minūtes (2:40 vairākumā). Šajā laikā viņam viens metiens, divi spēka paņēmieni un viens bloķēts metiens. Tāpat Girgensonam negatīvs +/- rādītāks (mīnus viens).

• Pēdējo reizi Girgensons tika pie rezultativitātes punkta pirms četrām spēlēm, kad viņš vairākumā guva vārtus pret Elvja Merzļikina pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets". Kopumā viņam šobrīd deviņi rezultativitātes punkti (4+5).

• Jau pirmajā periodā "Kraken" guva trīs vārtus – divus no tiem viesi guva mazākumā. Sākumā to paveica Karsons Sousijs, bet 15. minūtē pirmajā periodā arī Brendons Tanevs guva vārtus mazākumā.

• Otrā perioda sākumā pirmos vārtus NHL guva "Sabres" spēlētājs Brets Marejs. Viņam asistēja Kails Okposo, kuram tā bija astotā rezultatīvā piespēle sezonā. Perioda turpinājumā "Sabres" guva vēl viensu vārtus, bet "Kraken" arī prata atbildēt ar diviem precīziem metieniem.

• Noslēdzošā trešdaļa bija līdzīga otrajai. "Sabres" guva vārtus, bet "Kraken" atbildēja ar to pašu. Tā tas notika divas reizes, "Kraken" svinot pārliecinošu uzvaru ar 7:4.

• Kopumā "Sabres" uzbruka vairāk, spēlēja vairākumā astoņas minūtes (nevienu mazākumā), bet nespēja izmantot šīs iespējas. Tieši pretēji – tā vairākumā kapitulēja divas reizes.

• "Sabres" turpina nepārliecinoši, pēdējo piecu spēļu laikā tiekot tikai pie viena panākuma. Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs 3. decembrī, kad izbraukumā tā tiksies ar Floridas "Panthers".

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSV+PPunktiMetieni+/-SMVairākumā
Teodors BļugersPenguins225+4936 (13.9%)+120+0
Zemgus GirgensonsSabres224+5938 (10.5%)-4211+1
Rūdolfs BalcersSharks212+7938 (5.3%)-740+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMinSausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets129-392.9%379/4082.417231

     [+] [-]

, 2021-11-30 08:02, pirms 2 gadiem
Sietla sāk rullēt.

     [+] [-]

, 2021-11-30 11:16, pirms 2 gadiem
salming18 rakstīja: Sietla sāk rullēt.
Līdz rullēšanai vēl tālu,bet Buffalo līmenis sasniegtsGirgensonam otrais mazākais spēles laiks komandā.Kas noticis?