Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensona savainojums – īstermiņa, "Sabres" līdz sezonas beigām zaudē vārtsargu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensona savainojums – īstermiņa, "Sabres" līdz sezonas beigām zaudē vārtsargu
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" galvenais treneris Dons Granato norādīja, ka Zemgus Girgensons ierindā varētu atgriezties tuvākajā laikā, kamēr vārtsargam Malkolmam Subenam sezona ir beigusies.

Bufalo "Sabres" lazaretē atrodas vairāk nekā desmit hokejistu, un viens no viņiem ir Zemgus Girgensons, kurš izlaidis četras spēles. Taču, kā norādīja komandas galvenais treneris Dons Granato, savainojums ir īstermiņa. Girgensons šajā sezonā 33 spēlēs izcēlies ar septiņiem vārtiem un 12 punktiem.

Traumas dēļ no ierindas izsists arī Kails Okposo, un Granato norādīja, ka Girgensons un Okposo ir ļoti liels zaudējums mazākuma brigādei, kas pēdējos mačos bija sasniegusi labus rezultātus.

Vārtsargam Malkolmam Subenam, kurš "Sabres" vārtus sargājis četrās spēlēs, nule veikta operācija, kas pielikusi punktu sezonai. Viņš uz Bufalo pārcēlās decembrī, kad tika iemainīts no Čikāgas "Blackhawks".

Operācija bija nepieciešama arī 29 gadus vecajam aizsargam Kolinam Milleram, kurš nespēlēs vismaz sešas nedēļas. 32 mačos Millers atzīmējies ar diviem vārtiem un 12 punktiem.

     [+] [-]

, 2022-01-21 12:11, pirms 3 gadiem
Žēl, ka Buffalo sistēmā nav kāds no mūsu vārtsargiem. Būtu liela iespēja uzspēlēt NHL.