Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Arī Letangs inficējies ar Covid-19, Krosbijs tuvojas pirmajai sezonas spēlei

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Arī Letangs inficējies ar Covid-19, Krosbijs tuvojas pirmajai sezonas spēlei
Kriss Letangs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Teodora Bļugera komandas biedrs Nacionālajā hokeja līgas (NHL) komandā Pitsburgas ''Penguins'' Kriss Letangs arī inficējies ar Covid-19. Pirms pāris dienām Covid-19 protokolā tika ievietots Džefs Kārters. Pirmajai NHL spēlei šosezon tuvojas Sidnijs Krosbijs, kurš pēdējās dienas aizvadījis treniņus kopā ar pārējo komandu.

Teodora Bļugera Pitsburgas ''Penguins'' sezonu savainojumu dēļ nesāka divi tās līderi Jevgēņijs Malkins un Sidnijs Krosbijs, bet pozitīvu Covid-19 analīžu dēļ pēdējā spēlē pret Toronto ''Maple Leafs'' nespēlēja arī Džefs Kārters.

Kārteram Covid-19 protokolā pievienojies aizsargs Kriss Letangs, kuram arīdzan apstiprināts vīruss. 34 gadus vecais hokejists pirmajās četrās sezonas spēlēs izcēlies ar četrām rezultatīvām piespēlēm un negatīvu lietderības koeficientu mīnuss divi. 2005. gada draftā ''Penguins'' Letangu izvēlējās trešajā raundā ar kopējo 62. numuru un hokejists visu līdzšinējo NHL karjeru pavadījis tieši Pitsburgā.

Kopā ar komandu trešo dienu pēc kārtas šodien trenējies Sidnijs Krosbijs, kurš tuvojas brīdim, kad aizvadīs savus sezonas pirmo spēli. ''Fakts, ka Sidnijs sācis trenēties ar komandu dienu no dienas rāda, ka viņš drīzumā būs atpakaļ. Protams, vēlamies, lai viņš varētu spēlēt pēc iespējas ātrāk, taču vēlamies, lai tas netiktu sasteigts. Mēs uzticamies mūsu dakteriem, kuri, manuprāt, dara labu darbu,'' pēc treniņa atzina ''Penguins'' galvenais treneris Maiks Salivans.

Teodors Bļugers šodienas treniņu aizvadīja trešajā maiņā kopā ar Zaku Astonu-Rīsu un Broku Makginu. Naktī uz trešdienu ''Penguins'' turpinās sezonu ar spēli pret Tampabejas ''Lightning''. Ar trim uzvarām pirmajos piecos mačos ''Penguins'' ir ceturtie Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/penguins/news/l...