Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Savainojuma dēļ Merzļikina atgriešanās jau nākamajā mačā vēl ir neskaidra

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Savainojuma dēļ Merzļikina atgriešanās jau nākamajā mačā vēl ir neskaidra
Elvis Merzļikins .Foto: USA Sports Today/Scanpix

Kolumbusas ''Blue Jackets'' galvenais treneris Breds Larsens pēc šīs dienas treniņa atzina, ka vēl nav zināms, vai jau nākamajā spēlē pret Pitsburgas ''Penguins'' ierindā atgriezties varēs Elvis Merzļikins, kurš muguras spazmu dēļ nepabeidza maču pret Bostonas ''Bruins''.

Naktī uz svētdienu spēli pret Bostonas ''Bruins'' nepabeidza Elvis Merzļikins, kurš muguras spazmu dēļ bija spiests 46. minūtē maču noslēgt priekšlaicīgi. 46 minūšu laikā latvietis atvairīja 19 no 21 metiena.

Kā šodien norādīja Kolumbusas galvenais treneris Breds Larsens, tad pagaidām nav zināms, vai Merzļikins varēs atgriezties ierindā jau rītdienas spēlē pret Pitsburgas ''Penguins''. Viņa atgriešanās tiek vērtēta, ka notiks tuvākajā laikā. Tikmēr no Amerikas hokeja līgas (AHL) izsaukts cits vārtsargs Žans Fransuā Berubē, kurš šajā sezonā četras reizes stājies Kolumbusas vārtos. Vēlāk kluba ģenerālmenedžeris atklāja, ka Merzļikins izlaidīs nedaudz, gan nekonkretizējot, cik ilgi.

Tieši Berubē kopā ar Korpisalo šodien bija vārtsargi, kuri piedalījās treniņā. Ar 67 punktiem ''Blue Jackets'' šobrīd ieņem devīto vietu Austrumu konferencē. No astotās vietas īpašnieces Vašingtonas ''Capitals'' tā atpaliek par 13 punktiem.

Elvis Merzļikins šajā sezonā Kolumbusas vārtos stājies 42 spēlēs, kurās vidēji atvairījis 90.3 % pretinieku metienus un vidēji ielaidis 3.38 ripas spēlē. Divās no 42 spēlēm Merzļikins nostāvējis sausā.

     [+] [-]

, 2022-03-21 22:37, pirms 2 gadiem
Cik es gan atceros, tad traumu Elvis guva spēlē pret St.Louis Blues )

     [+] [-]

, 2022-03-22 01:30, pirms 2 gadiem
Ņemot vērā, ka komandai tāpat Play-off nespīd, tad nav jēga sasteigt atgriešanos... lai kāds cits pāris spēles nospēlē...