Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins atvaira 20 metienus ''Blue Jackets'' uzvarā pār ''Red Wings''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikins atvaira 20 metienus ''Blue Jackets'' uzvarā pār ''Red Wings''
Elvis Merzļikins spēlē pret Detroitas ''Red Wings''. Foto: AP/Scanpix

Veiksmīgu sniegumu vārtos naktī uz ceturtdienu pārbaudes spēlē, gatavojoties jaunajai Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonai, demonstrējis Elvis Merzļikins, kurš atvairīja 20 no pretinieku izdarītajiem 22 metieniem, tādējādi kaldinot Kolumbusas ''Blue Jackets'' uzvaru pār Detroitas ''Red Wings'' ar 4:2.

# Elvis Merzļikins uzvarā ar 4:2 pār Detroitas ''Red Wings'' laukumā nospēlēja visu maču, atvairot 20 no pretinieku izdarītajiem 22 metieniem. 18 no tiem latvietis atvairīja, spēlējot vienādos sastāvos, bet divus, kad ''Blue Jackets'' aizsargājās mazākumā.

# Izšķirošā spēlē bija trešā trešdaļa, kurā komandas guva četrus vārtus. Vispirms ''Red Wings'' ar diviem precīziem metieniem izlīdzināja rezultātu, taču vēlāk ''Blue Jackets'' atjaunoja pārsvaru. 3:2 panāca starpsezonā komandu papildinājušais čehs Jakubs Vorāčeks, bet vairākumā uzvaras vārtus guva pagājušā sezonā maiņas darījumā iegūtais Patriks Laine.

# ''Blue Jackets'' izdarīja vairāk metienu uz vārtiem (37:22), uzvarēja vairāk iemetienos (56% pret 44%), kā arī bija disciplinētāka komanda, nopelnot tikai vienu divu minūšu noraidījumu pret ''Red Wings'' četriem. Pretinieki izdarīja vairāk spēka paņēmienus un bloķēja vairāk metienus.

# Naktī uz sestdienu ''Blue Jackets'' turpinās gatavošanos sezonai ar maču pret Sentluisas ''Blues''.

# Citās spēlēs Vašingtonas ''Capitals'' papildlaikā ar 4:3 apspēlēja Bostonas ''Bruins'', Ņujorkas ''Rangers'' pārliecinoši tika galā ar Ņūdžersijas ''Devils'' (6:2), Vinipegas ''Jets'' ar 3:2 pieveica Kalgari ''Flames'', Minesotas ''Wild'' papildlaikā izrāva uzvaru ar 4:3 pār Sentluisas ''Blues'', bet Losandželosas ''Kings'' ar 6:3 bija pārāki pār Anaheimas ''Ducks''.

NHL pārbaudes spēles

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Bruins - Capitals3:4 PRangers - Devils6:2
Blue Jackets - Red Wings4:2Jets - Flames3:2
Wild - Blues4:3Ducks - Kings3:6

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2021-10-07 08:37, pirms 3 gadiem
Bravo, Elvi!

laba atmaksa Sarkanajiem Spārniem...
un neklātienē arī Spirtacentra fuņiem un troļļiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-10-07 13:02, pirms 3 gadiem
Merzļikina un Korpisalo tandēms ESPN labāko vārtsargu duetu rangā ierindots 18. vietā