Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikinam un "Blue Jackets" uzvara pār Ņūdžersiju

Rolands Eliņš

Merzļikinam un "Blue Jackets" uzvara pār Ņūdžersiju
Elvis Merzļikins. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Kolumbusas "Blue Jackets" ar Elvi Merzļikinu vārtos pārspēja Ņūdžersijas "Devils" ar 4:3. Kolumbusai tā ir septītā uzvara desmit spēļu laikā.

Elvis Merzļikins devās Kolumbusas sākumsastāvā otrajā spēlē pēc kārtas, atgriežoties sastāvā pēc nelielas traumas. Elvis atvairīja 30 no 33 pretinieku metieniem.

• Merzļikinam šī ir sezonas 18. uzvara aizvadītajās 32 spēlēs, kā arī 39. uzvara NHL karjerā.

• Merzļikins pirmoreiz tika pārspēts jau spēles pirmajā minūtē, kad Kolumbusa bija ātri nokļuvusi mazākumā, un "Devils" spēlētājs Džeks Hjūzs no vārtu priekšas ar spēku iestūma vārtos Elvja atvairīto ripu.

• Kolumbusa pēc tam līdz pirmā perioda beigām pārņēma vadību un otrā perioda sākumā atbildēja ar tieši to pašu, proti, vārtiem vairākumā perioda pirmajā minūtē, kas deva pārsvaru 3:1.

• Pēc tam 36. minūtē Merzļikina vārtos ripa nonāca pēc Niko Hišīra metiena devītnieka ātrajā uzbrukumā divi pret vienu.

• Trešajā periodā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, Kolumbusai paliekot minimālā vadībā (4:3), taču pēdējās 13 minūtēs "Blue Jackets" savu pārsvaru nosargāja.

• Savus sezonas 20. vārtus guva Kolumbusas uzbrucējs Patriks Laine, kurš atzīmējās arī ar rezultatīvu piespēli. Divi punkti arī Būnam Dženeram (1+1) un Jakubam Vorāčekam (0+2).

• Merzļikina komanda turpina regulāri krāt punktus un tagad guvusi septīto uzvaru desmit spēļu laikā, neskatoties uz to, ka uz laiciņu bija palikusi bez abiem vadošajiem vārtsargiem. Soms Jonass Korpisalo vakar piedalījās treniņā, taču spēles pieteikumā šonakt vēl neatgriezās.

• "Blue Jackets" ar 57 punktiem ieņem piekto vietu savā divīzijā un atrodas tieši aiz "play-off" strīpas, tiesa, punktu izteiksmē izslēgšanas spēles joprojām ir patālu. Pēdējo pieejamo "play-off" vietu Austrumu konferencē šobrīd ieņem "Capitals", kurai ir 65 punkti.

• Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2022-03-02 07:25, pirms 2 gadiem
Jāķer rokā Wašingtona, jo Bostona rāda stabilāku sniegumu.

     [+] [-]

, 2022-03-02 07:58, pirms 2 gadiem
Neredzu nekur komentārus par šo ziņu, vietējais dīķis neinteresē?

https://lhf.lv/lv/article/7042/lhf-...

     [+] [-]

, 2022-03-02 08:26, pirms 2 gadiem
hewlet rakstīja: Neredzu nekur komentārus par šo ziņu, vietējais dīķis neinteresē?

https://lhf.lv/lv/article/7042/lhf-valdes-sedes-1-marta-lemumi
tāds lēmums iespējams ir sakarā ar to, ka okupantiem tiks anulētas vīzas un darba atļaujas Eiropas savienībā.
mans personīgais viedoklis ir, ka vajadzēja atļaut tomēr tiem kas te jau bija pabeigt savu darbu līdz vīzu termiņa beigām.
par jaunu vīzu un darba atļauju izdošanu gan esmu pret.