Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" kapteinis Truba par lidojošo elkoni saņem tikai naudas sodu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rangers" kapteinis Truba par lidojošo elkoni saņem tikai naudas sodu
Džeikobs Truba. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Spēlētāju drošības departaments paziņojis, ka Ņujorkas "Rangers" kapteinim Džeikobam Trubam piespriests piecu tūkstošu dolāru naudas sods par mēģinājumu satraumēt pretinieku. Tas ir maksimālais naudas sods, ko var piespriest NHL spēlētājam.

Austrumu konferences fināla starp Ņujorkas "Rangers" un Floridas "Panthers" sērijas trešajā spēlē Džeikobs Truba otrās trešdaļas izskaņā centās apturēt sāncenšu uzbrucēju Evanu Rodrigesu, lietā liekot elkoni. Tiesneši pēc atkārtojuma lēma, ka jāpiespriež tikai divas soda minūtes, un Spēlētāju drošības departaments izvēlējies Trubam piespriest naudas sodu, tādējādi nediskvalificējot "Rangers" kapteini.

Truba minētajā spēlē nopelnīja trīs noraidījumus, bet "Rangers" viesos uzvarēja ar 5:4 pagarinājumā un ieguva vadību sērijā, panākot 2-1.

Par soda apmēriem dienu pēc spēles pasmējās "Panthers" galvenais treneris Pols Morīss: "Padodiet pa apli lūdzēja cepuri. Nabaga puika, nabaga Džeiks – viņš tagad nevarēs atļauties paēst."

Janvāra beigās Trubam tika piespriesta divu spēļu diskvalifikācija par iesišanu ar elkoni Lasvegasas "Golden Knights" uzbrucējam Pāvelam Dorofejevam.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jacob-trou...

  -2 [+] [-]

, 2024-05-28 17:31, pirms 4 nedēļām
Prieks ka tā😁

  +2 [+] [-]

, 2024-05-28 19:39, pirms 4 nedēļām
to idiotu jau tä kä bütu laiks diskvalificet

     [+] [-]

, 2024-05-28 20:24, pirms 4 nedēļām
Lexxx rakstīja: to idiotu jau tä kä bütu laiks diskvalificet
Agha Florida pret Bostonu ne tādus vien brīnumus taisīja taka pelnīti.bet šeit pa visām vienkārši.Truba neredzēja ka komandas biedrs ir aiz muguras tāpēc izdarīja tīšu sitienu,ja būtu keksejis tad būtu soda metiens