Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balinska ''Panthers'' notur Lundelu un piesaista aizsargu, komandu pamet Tarasenko

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Balinska ''Panthers'' notur Lundelu un piesaista aizsargu, komandu pamet Tarasenko
Antons Lundels. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Floridas ''Panthers'' paziņojusi par sešu gadu līguma noslēgšanu ar Antonu Lundelu un vienas sezonas līguma panākšanu ar aizsargu Neitu Šmitu. Vienību pametis Vladimirs Tarasenko, kurš panācis divu gadu līgumu ar Detroitas ''Red Wings''.

Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' vienojusies par sešu gadu līgumu ar uzbrucēju Antonu Lundelu. Līguma finansiālie noteikumi nav izpausti. 22 gadus vecais uzbrucējs bija kļuvis par ierobežoti brīvo aģentu. 2023./2024. gada sezonā viņš izcēlās ar 35 rezultativitātes punktiem (13+22) regulārajā turnīrā un 17 punktiem (3+14) Stenlija kausa izcīņā, palīdzot Floridai tikt pie pirmā Stenlija kausa. 2020. gada draftā ''Panthers'' Lundelu izvēlējās ar augsto 12. numuru. Līdzšinējā NHL karjerā uzbrucējs iekrājis 112 rezultativitātes punktus (43+69) regulārajā turnīrā un 28 (6+22) Stenlija kausa izcīņā.

Floridā spēlēs arī aizsargs Neits Šmits. Puses vienojušās par viena gada līgumu, taču, līdzīgi Lundela gadījumā, ''Panthers'' nav publicējis finansiālos nosacījumus. Pirms tam aizsargs spēlēja Vinipegas ''Jets'', bet pēc sezonas klubs izšķīrās izpirkt viņa līguma pēdējo sezonu un 1. jūlijā spēlētājs kļuva par neierobežoti brīvo aģentu. 2018. gada oktobrī viņš noslēdza sešu gadu līgumu par 35.7 miljoniem dolāru, taču šī līguma laikā divas reizes ticis aizmainīts. Pagājušās sezonas regulārajā turnīrā aizsargs iespēja 14 rezultativitātes punktus (2+12), bet trijās Stenlija kausa spēlēs viņam vieni gūti vārti.

''Panthers'' rindās vairs nespēlēs Vladimirs Tarasenko. Viņš vienojies ar Detroitas ''Red Wings'' par divu gadu līgumu deviņu miljonu dolāru vērtībā. Pagājušās sezonas laikā viņš no Otavas ''Senators'' pārcēlās uz ''Panthers''. Regulārajā turnīrā viņš abu klubu sastāvā izcēlās ar 55 punktiem (23+32), bet Stenlija kausa izcīņā guva sešus vārtus un izdarīja astoņas piespēles. Kopā ar ''Panthers'' viņš otro reizi karjerā izcīnīja Stenlija kausu, pirms tam to 2019. gadā paveicot ar Sentluisas ''Blues''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/topic/free...
https://www.nhl.com/news/topic/free...

     [+] [-]

, 2024-07-04 10:14, pirms 3 dienām
Aizsargu pamet Tarasenko? Cerams, ka viņš ilgi nepārdzīvos!

     [+] [-]

, 2024-07-04 12:26, pirms 3 dienām
Zemgu, Zemgu, vajadzeja nemt Detroitas piedavajumu, izskatas iet uz kausu, Keins paliek, tagad Tarasenko klat, bus vel papildinajumi!

     [+] [-]

, 2024-07-04 15:35, pirms 2 dienām
Ķekava VISTUvaiNEKO rakstīja: Zemgu, Zemgu, vajadzeja nemt Detroitas piedavajumu, izskatas iet uz kausu, Keins paliek, tagad Tarasenko klat, bus vel papildinajumi!
Bija piedāvājums no Detroitas? Tas būtu labāk manuprāt. Tampa tagad šķiet labāka nekļūs nākošos gadus ,bet kas zin.

     [+] [-]

, 2024-07-04 15:53, pirms 2 dienām
Trippigakillen rakstīja: Bija piedāvājums no Detroitas? Tas būtu labāk manuprāt. Tampa tagad šķiet labāka nekļūs nākošos gadus ,bet kas zin.
Rumouros twitteri ko redzēju un arī te sportacentrs kāds bija ieminējies, pagajušosezon vel klīda runas par Bruins.

Ja jaizvēlas starp Bruins, Wings vai Tampa, tad Tampa sliktākais variants manuprāt!
Bet varbūt wings un bostona dotu 1 gadu līgumu, bet Girgensons nosliecās par 3 gadiem un mazāku naudu!

     [+] [-]

, 2024-07-04 15:56, pirms 2 dienām
5. Martā atradu tādu Rumouru uz treidu.

Girgensons, 30, is starting to generate some trade interest around the league, too. According to The Fourth Period, the Carolina Hurricanes and Boston Bruins are both expressing interest in the veteran forward.

Hurricanes arī būtu neslikti, nu redzēs, domāju Tampa savu ir izšāvusi līdz nākamajai pārbuvei, tiesa stenlija kausa pirmajā, iespējams otrajā kārtā uzspēlēs, bet ne vairāk!