Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Canucks'' slēdz jaunus līgumus ar uzbrucēju Džošua un aizsargu Maiersu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Canucks'' slēdz jaunus līgumus ar uzbrucēju Džošua un aizsargu Maiersu
Tailers Maierss un Teodors Bļugers. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vankūveras ''Canucks'' turpina būt aktīva esošo spēlētāju noturēšanā. Ziņots, ka četru gadu līgums noslēgts ar uzbrucēju Dakotu Džošua, bet trīs gadu vienošanās ar vienu no vadošajiem aizsargiem Taileru Maiersu.

Nacionālās hokeja līgas klubs Vankūveras ''Canucks'' pēc jauna līguma noslēgšanas ar Teodoru Bļugeru vienojusies ar vēl diviem hokejistiem par sadarbības turpināšanu.

Ar Dakotu Džošua klubs vienojies uz nākamajām četrām sezonām, bet Taileru Maiersu - trīs sezonām. Uzbrucējs Džošua ikgadēji pelnīs 3.25 miljonus ASV dolāru. 63 regulārā turnīra spēlēs viņš guva 18 vārtus un izdarīja 14 rezultatīvās piespēles. 2023./2024. gada sezona kļuvusi par viņa rezultatīvāko NHL karjerā. Pirms laika ''Canucks'' viņš pārstāvēja Sentluisas ''Blues'', bet 2014. gada draftā Džonsonu ar 128. numuru izraudzījās Toronto ''Maple Leafs''.

''Dakotam bija spēcīga sezona, un viņš spēra vairākus soļus uz priekšu savā progresā. Mums ļoti patīk viņa augums, ātrums un fiziskums. Viņš iederas mūsu sistēmā un tajā, kā mēs vēlamies spēlēt hokeju. Ar nepacietību gaidu redzēt, kā viņš turpinās attīstīties mūsu paspārnē,'' teica kluba ģenerālmenedžeris Patriks Alvins.

Aizsargs Maierss sezonā pelnīs trīs miljonus dolāru. 77 spēlēs kluba sastāvā viņš pagājušajā sezonā iekrāja piecus vārtus un 24 rezultatīvās piespēles. Tas ļāva Maiersam būt trešajam rezultatīvākajam aizsargam komandā. Karjeras laikā viņš aizvadījis jau 995 regulārā turnīra spēlēs vēl arī tādu komandu rindās kā Bufalo ''Sabres'' un Vinipegas ''Jets''. 2009./2010. gada sezonā viņu atzina par sezonas labāko debitantu. 2008. gada draftā viņu ar astoto numuru izvēlējās Bufalo ''Sabres''.

''Tailers bijis ļoti nozīmīgs spēlētājs mūsu organizācijā, tāpēc esam ļoti priecīgi par viņa atgriešanos. Viņš mums dod unikālas prasmes laukumā, kā arī vērtīgs spēlētājs līderu grupā. Tailers ir liels, spēcīgs un fizisks aizsargs, kurš labi iederas mūsu aizsardzības līnijā,'' teica Alvins.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/canucks/news/ca...

     [+] [-]

, 2024-06-28 16:58, pirms 2 dienām
Šilovam tak arīī ir beidzies līgums ar Canuks?

  +1 [+] [-]

, 2024-06-28 18:11, pirms 2 dienām
Dakota joprojām ir Džošua autor.

     [+] [-]

, 2024-06-28 21:12, pirms 2 dienām
Tīri interesantas algas. Džošua trīs ar astīti citroni. Bļūgers zem 2 citroni.
Kurš no viņiem ir pelnījis vairāk un kurš mazāk?
Pienesumu grūti savilkt kopā , nu vismaz tik atšķirīgu