Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kolumbusa rūgtā veidā nenosargā uzvaru, Bļugeram un Pitsburgai zaudējums papildlaikā

Rolands Eliņš

Kolumbusa rūgtā veidā nenosargā uzvaru, Bļugeram un Pitsburgai zaudējums papildlaikā
Teodors Bļugers spēlē pret Bostonu. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Teodors Bļugers un Pitsburgas "Penguins" šonakt ar 2:3 papildlaikā piekāpās Bostonas "Bruins", kamēr Kolumbusas "Blue Jackets" ar Elvi Merzļikinu rezervē ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās Floridas "Panthers", ielaižot vārtus trīs sekundes pirms pamatlaika beigām.

Teodors Bļugers šonakt laukumā pavadīja 15:00 minūtes, pie tik liela spēles laika tiekot otrajā mačā pēc kārtas. Latvijas uzbrucējs veica divus metienus pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un vienreiz bloķēja pretinieku metienu. Bļugers nospēlēja gandrīz divas minūtes mazākumā un uzvarēja 43% iemetienu, kā arī saglabāja neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugers otro maču pēc kārtas aizvadīja "Penguins" trešajā maiņā. Viņa komanda cieta sezonas trešo zaudējumu septiņās spēlēs, taču ieguva devīto punktu. Pitsburgai neizdevās realizēt nevienu no sešiem vairākumiem, turklāt pirmajā periodā Bostona pamanījās iemest vārtus mazākumā – to paveica Breds Maršāns, izmantojot laukuma centrā pārtvertu ripu, kas viņam deva iespēju ātrajam uzbrukumam.

Otrajā periodā "Bruins" vairākumā panāca 2:0, un šāds Bļugera komandai nepatīkams rezultāts saglabājās līdz trešā perioda vidum, kad Džeisona Cukera un Kasperi Kapanena sezonas pirmie vārti ļāva atspēlēties un tikt pie punkta par neizšķirtu pamatlaikā. Taču papildlaikā veiksmīgāka bija Bostona, uzvarot ar 3:2. Uzvaras vārtus guva Kreigs Smits, kamēr visos trīs "Bruins" vārtos ar rezultatīvu piespēli piedalījās aizsargs Čārlijs Makavojs.

Savukārt Elvis Merzļikins palika "Blue Jackets" rezervē, kamēr vārtos stājās viņa komandas biedrs Jonass Korpisalo. Somu vārtsargs atvairīja 28 no 31 pretinieku metiena, kā arī trīs no pieciem bullīšiem. Korpisalo bija ļoti tuvu uzvarai, taču pašās pamatlaika beigās Floridai izdevās gūt vārtus, kas deva neizšķirtu 3:3.

Kolumbusa bija vadībā ar 3:2 kopš 42. minūtes, kad vārtus mazākumā iemeta Kems Etkinsons, paveicot to mazākumā. "Blue Jackets" gandrīz izdevās nosargāt uzvaru pamatlaikā, komanda veiksmīgi aizstāvējās pēdējās minūtēs, taču neizmantoja iespējas pielikt mačam punktu ar metienu tukšos vārtos. Tā vietā Floridai palika uzbrukums pēdējās sekundēs, un tajā Kolumbusas vārtu priekšā brīvi palika divi "Panthers" uzbrucēji. Sekoja metiens no distances, kuru Korpisalo atvairīja, taču "Panthers" uzbrucējs Patris Hērnkvists uztvēra gaisā lidojošo ripu un ar pirmo pieskārienu uzreiz to iesita vārtos.

Uzvarētāju nācās noskaidrot bullīšos, kur bija nepieciešamas piecas metienu kārtas, un izšķirošo pēcspēles metienu realizēja tieši Hērnkvists, kamēr Kolumbusai Mihails Grigorenko savu iespēju nerealizēja.

Kolumbusai šis bija piektais zaudējums septiņās spēlēs šosezon, taču trīs zaudējumi tāpat devuši vismaz punktu, jo notikuši papildlaikā vai pēcspēles metienos. "Blue Jackets" šodienas pretiniece "Panthers" tikmēr aizvadīja savu tikai trešo spēli šosezon un visās trijās guvusi uzvaru. Jāpiezīmē, ka Kolumbusa šonakt vienādos skaitliskajos sastāvos pa sava bijušā vārtsarga Sergeja Bobrovska vārtiem veica tikai 12 metienus, bet kopumā Bobrovskis atvairīja 19 no 22 metieniem.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: Finklijs15

  -4 [+] [-]

, 2021-01-27 07:46, pirms 3 gadiem
Finklijs15 rakstīja: Prieks par Korpi neveiksmi
Varotčiku rotācija, visdrīzāk, turpināsies Līdz kāda pirmajai acīmredzamajai izgāšanai
Cerams, ka izgāzīsies Korpisala

  +4 [+] [-]

, 2021-01-27 08:35, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Varotčiku rotācija, visdrīzāk, turpināsies Līdz kāda pirmajai acīmredzamajai izgāšanai
Cerams, ka izgāzīsies Korpisala
laikam pirmo reizi šosezon kautko skaties ar nhl, jo 56 spēlēs kkur 120 dienās un domāt,ka kāds te stāvēs ilgāku laiku.... kāda vēl izgāšanās?

  -3 [+] [-]

, 2021-01-27 08:53, pirms 3 gadiem
hockeyekspert2 rakstīja: laikam pirmo reizi šosezon kautko skaties ar nhl, jo 56 spēlēs kkur 120 dienās un domāt,ka kāds te stāvēs ilgāku laiku.... kāda vēl izgāšanās?
Otro

  -2 [+] [-]

, 2021-01-27 08:58, pirms 3 gadiem
Parasti jau podus nogrūž Elvis

  -2 [+] [-]

, 2021-01-27 09:00, pirms 3 gadiem
hockeyekspert2 rakstīja: laikam pirmo reizi šosezon kautko skaties ar nhl, jo 56 spēlēs kkur 120 dienās un domāt,ka kāds te stāvēs ilgāku laiku.... kāda vēl izgāšanās?
Protams, ka kādam būs ilgāks laiks un tas kāds būs tas, kurš spēs izcīnīt pirmā varotčika statusu! Absolūti vienādi varotčiku laiki nav bijis nevienai komandai nevienā līgā, kāds ir vismaz mazliet labāks

  -4 [+] [-]

, 2021-01-27 09:01, pirms 3 gadiem
hokejists77 rakstīja: Parasti jau podus nogrūž Elvis
Tieši tāpēc arī novēlēju lai šoreiz podus nogrūž Korpisala

  +1 [+] [-]

, 2021-01-27 09:42, pirms 3 gadiem
Labāk būtu novēlējis, lai Elvis ar savu meistarību “ noēd” Korpisalo, nevis paļaujoties uz Korpisalo neveiksmēm. Vairāk izskatās, ka viņš ir pārāk emocionāls priekš vārtsarga, un tas viņam traucē.

  -3 [+] [-]

, 2021-01-27 09:58, pirms 3 gadiem
crock rakstīja: Labāk būtu novēlējis, lai Elvis ar savu meistarību “ noēd” Korpisalo, nevis paļaujoties uz Korpisalo neveiksmēm. Vairāk izskatās, ka viņš ir pārāk emocionāls priekš vārtsarga, un tas viņam traucē.
Noēst ar meistarību konkurentu drīzāk var laukuma spēlmanis, it sevišķi uzbrucējs, varotčikiem tā štelle ir krietni savādāka, it sevišķi tad, ja divi varotčiki ir aptuveni viena līmeņa kadri Varotčiki pašu spēli neveido, tie adoptējas pie jau esošās notikumu gaitas un tā notikumu gaita var būt ļoti dažāda un tur maz kas ir atkarīgs no varotčikiem Pašu spēli pārsvarā tomēr veido laukuma spēlmaņi, tieši no viņiem vairāk ir atkarīgs, kāds būs varotčiku darba apjoms, intensivitāte un spriedze Ja visi metieni vienam varotčikam lido tieši vēderā, bet otrs tiek meistarīgi apspēlēts vai zem tanka pamests, vai var teikt, ka pirmais noēda meistarībā otro? Tieši tāpēc es arī runāju par VEIKSMES/NEVEIKSMES FAKTORU, proti, lai Elvim tās veiksmes būtu vairāk, nekā Korpim un otrādi, neveiksmes vairāk lai Korpim tiek!

  +8 [+] [-]

, 2021-01-27 09:58, pirms 3 gadiem
Tā diezgan stulbi novēlēt neveiksmi Elvja komandas biedram, turklāt vēl somam, spēlētājam kas nāk no drošsirdīgas tautas un vaņkas nopērusi gan hokeja laukumā, gan kara laukā.
Slēpts komentārs: xoweag

  +3 [+] [-]

, 2021-01-27 10:17, pirms 3 gadiem
i bitīt matos, ņemas te tā kā sīkie, sc lielā ekspertu grupa atradusies, "Elvis labāks", "Korpisalo sliktāks", a tas nekas, ka uz laukuma vēl ir 5 spēlētāji, vai mazāk, ja nepaveicās ... treneri arī nav mazie bērni, liek uz laukuma tos spēlētājus, kas ir to pelnījuši. Labāk novēlēsim, lai CBJ paņem SCup un Elvis ir viens no uzvaru kaldinātājiem!

  +2 [+] [-]

, 2021-01-27 10:42, pirms 3 gadiem
moskis rakstīja: i bitīt matos, ņemas te tā kā sīkie, sc lielā ekspertu grupa atradusies, "Elvis labāks", "Korpisalo sliktāks", a tas nekas, ka uz laukuma vēl ir 5 spēlētāji, vai mazāk, ja nepaveicās ... treneri arī nav mazie bērni, liek uz laukuma tos spēlētājus, kas ir to pelnījuši. Labāk novēlēsim, lai CBJ paņem SCup un Elvis ir viens no uzvaru kaldinātājiem!
Oi, nu Tu dabūsi pērienu no franku ubaga par Stenlija nesvarīgumu, jo tas traucē spēlēt PČ

  +2 [+] [-]

, 2021-01-27 10:58, pirms 3 gadiem
hockeyekspert2 rakstīja: laikam pirmo reizi šosezon kautko skaties ar nhl, jo 56 spēlēs kkur 120 dienās un domāt,ka kāds te stāvēs ilgāku laiku.... kāda vēl izgāšanās?
hujavegs ir jauniņais pasauls labākajā līgā, līdz šim neko labāku par kolhozu nebija redzējis, tāpēc šādas iesācēju kļudas ir piedomas. Tagad viņam te jāiziet 5 gadu jaunkareivja kurss, kamēr sāks ko saprast.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-27 11:05, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: hujavegs ir jauniņais pasauls labākajā līgā, līdz šim neko labāku par kolhozu nebija redzējis, tāpēc šādas iesācēju kļudas ir piedomas. Tagad viņam te jāiziet 5 gadu jaunkareivja kurss, kamēr sāks ko saprast.
Jāsūta tad viņš uz minoriem. Lai sāk ar ECHL.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-27 11:14, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jāsūta tad viņš uz minoriem. Lai sāk ar ECHL.
un arī tur uz traijautu, ja man būtu teikšana!

  -4 [+] [-]

, 2021-01-27 12:35, pirms 3 gadiem
biskaps rakstīja: Oi, nu Tu dabūsi pērienu no franku ubaga par Stenlija nesvarīgumu, jo tas traucē spēlēt PČ
Kurš gan te ir ubags, tu vai es? Priekš manis visi, kuri mēnesī pelna zem pusotra štukām eiriki tīrajā, vienalga kādā veidā, ir ubagi Es šajā kategorijā nu nekādi neiederos Karjera, vieta sociālā statusa hierarhijā, presižs, citu cieņa, PO BARABANU! Viss minētais ir TUFTA, kura patiesībā nenozīmē NEKO!

  -3 [+] [-]

, 2021-01-27 12:40, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: hujavegs ir jauniņais pasauls labākajā līgā, līdz šim neko labāku par kolhozu nebija redzējis, tāpēc šādas iesācēju kļudas ir piedomas. Tagad viņam te jāiziet 5 gadu jaunkareivja kurss, kamēr sāks ko saprast.
Tu, savukārt, neko labāku par LV amatieriem un OHL redzējs neesi

  +2 [+] [-]

, 2021-01-27 12:45, pirms 3 gadiem
Franku komposts pat nesaprot, ka apzīmējums ubags viņa gadījumā drīzāk nozīmē garīgu nabadzību nevis materiālu.

Bet nu kur ko tādu saprast, ja prāts spēj izdomāt tikai to, ka katru teikumu ar smaidošu sejiņu jānobeidz...

  -3 [+] [-]

, 2021-01-27 12:47, pirms 3 gadiem
moskis rakstīja: i bitīt matos, ņemas te tā kā sīkie, sc lielā ekspertu grupa atradusies, "Elvis labāks", "Korpisalo sliktāks", a tas nekas, ka uz laukuma vēl ir 5 spēlētāji, vai mazāk, ja nepaveicās ... treneri arī nav mazie bērni, liek uz laukuma tos spēlētājus, kas ir to pelnījuši. Labāk novēlēsim, lai CBJ paņem SCup un Elvis ir viens no uzvaru kaldinātājiem!
Vai tad es ko savādāk rakstīju, nu, izņemot Stenliju, varbūt? Tieši to es arī gribu novēlēt, proti, lai Elvis būtu trenera izvēle, bet priekš tā ir nepieiešams lai tie tevis minētie 5, kuri ir laukumā, vai mazāk, janepaveiksies, rādītu vajadzīgo sniegumu tieši tad, kad kastē ir Elvis! Bet Korpim var novēlēt vairāk savu lažu, un to lažu, kuras varētu rasties tad, ja tie 5 vai mazāk nenospēlē kā vajadxētu, leikot Korpim n lažot nepiespiesti, arī tā var būt

  -3 [+] [-]

, 2021-01-27 12:52, pirms 3 gadiem
Ulrihs rakstīja: Franku komposts pat nesaprot, ka apzīmējums ubags viņa gadījumā drīzāk nozīmē garīgu nabadzību nevis materiālu.

Bet nu kur ko tādu saprast, ja prāts spēj izdomāt tikai to, ka katru teikumu ar smaidošu sejiņu jānobeidz...
Garīga nabadzība nevar būt, ja ir labs garīgais Ja ir sūdīgi ap dūšu, tad gan ir bēdīgi, bet ja ir labi ap sirdi un labi gandrīz vienmēr, tad šajā gadījumā nekādas garīgās nabadzības nav Gars tas ir KODOLS, kas ir katrā cilvēkā, kurš galvenokārt atbild par sajūtām, nevis par zināšanām, erudīcijām, izglītotību, tās jau ir smadzeņu, nevis Gara prerogatīvas

  -1 [+] [-]

, 2021-01-27 13:01, pirms 3 gadiem
biskaps rakstīja: Oi, nu Tu dabūsi pērienu no franku ubaga par Stenlija nesvarīgumu, jo tas traucē spēlēt PČ
Protams, globālā pasaules Hokeja kontekstā, Stenlijs ir svarīgāks par PČ, taču ne Latvijas Hokeja interešu kontekstā! Latvijas Hokeja interesēs galvenais ir lielās izlases rezultāti starptautiskajos turnīros, nevis atsevišķi ņemtu LV kadru gaitas pasaules vadošajās līgās

  -3 [+] [-]

, 2021-01-27 13:09, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jāsūta tad viņš uz minoriem. Lai sāk ar ECHL.
Aspirant, labāk pasaki, kāpēc visos tavos youtube izliktajos video komentāri ir slēgti? Normāli video, ja kas, nosvērti, konstruktīvi, bez intrigām un uzbraucieniem, tur absolūtu nav nekāda pamata ne troļļot, ne kādu aptirst, ne lamāties, no kā tu rausties, es nesaprotu?

     [+] [-]

, 2021-01-27 13:40, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Kurš gan te ir ubags, tu vai es? Priekš manis visi, kuri mēnesī pelna zem pusotra štukām eiriki tīrajā, vienalga kādā veidā, ir ubagi Es šajā kategorijā nu nekādi neiederos Karjera, vieta sociālā statusa hierarhijā, presižs, citu cieņa, PO BARABANU! Viss minētais ir TUFTA, kura patiesībā nenozīmē NEKO!
Nu jā, ja ir nauda, tad baltā cilvēka kodekss pie kājas ! buržujs

  +1 [+] [-]

, 2021-01-27 13:41, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Tu, savukārt, neko labāku par LV amatieriem un OHL redzējs neesi
Hokejs ir cienījams visās savās izpausmēs, arī amatieri un OHL. Esmu eksperts no dīķhokeja līdz lordam Stenlijam!

     [+] [-]

, 2021-01-27 13:56, pirms 3 gadiem
čurbans atkal aiztirsis NHL sadaļu ar kolhoznieku dogmām

     [+] [-]

, 2021-01-27 14:12, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: čurbans atkal aiztirsis NHL sadaļu ar kolhoznieku dogmām
Tāds diktiņ emocionāls, ka tik tiešām negrasās zemītē gulties pārskatāmā nākotnē. Vakar kko runāja, ka nākamo čempi varētu "kāds" nesagaidīt, šodien visi ierastie uzbraucieni ķeras pie sirds.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-27 14:15, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: čurbans atkal aiztirsis NHL sadaļu ar kolhoznieku dogmām
pasaule jāpieņem tāda kāda ir, globalizējamies, blakusrakstā runā ka bocmanis uz NBA, tad kāpēc lai čurbans uz NHL nepārvāktos? Cik tad var tikai austrumeiropas sportus analizēt, apvāršņi ir jāpaplašina!

     [+] [-]

, 2021-01-27 14:27, pirms 3 gadiem
Atceros, ka burts rakstīja, ka sāktu sekot Latvijas klubu futbolam, ja mums būtu klubs, kurš spēlētu Krievijas (PSRS) čempī.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-27 14:51, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Atceros, ka burts rakstīja, ka sāktu sekot Latvijas klubu futbolam, ja mums būtu klubs, kurš spēlētu Krievijas (PSRS) čempī.
ir vērts atcerēties. ko katrs garā vājais šeit raksta???

     [+] [-]

, 2021-01-27 15:22, pirms 3 gadiem
Jāuzslavē autors par sakarīgu uzvārdu lietošanu tekstā! Paldies par to, ka ir Hērnkvists, nevis Hēškvists vai tamlīdzīgi murgi, ko, diemžēl, nākas bieži šeit lasīt! Tā turpināt!

     [+] [-]

, 2021-01-27 15:43, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Atceros, ka burts rakstīja, ka sāktu sekot Latvijas klubu futbolam, ja mums būtu klubs, kurš spēlētu Krievijas (PSRS) čempī.
Hokejā vismaz nav tāds bardaks, kāds ir Futbolā OHL vēl var laiku pa laikam palūrēt, bet ko tajā Futenes tirslīgā lai lūr, es nesaprotu Bāzes klubs varētu atgriezt interesi par Futbolu Latvijā, vienalga, kurā valsts čempī tas piedalītos

     [+] [-]

, 2021-01-27 16:03, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Hokejā vismaz nav tāds bardaks, kāds ir Futbolā OHL vēl var laiku pa laikam palūrēt, bet ko tajā Futenes tirslīgā lai lūr, es nesaprotu Bāzes klubs varētu atgriezt interesi par Futbolu Latvijā, vienalga, kurā valsts čempī tas piedalītos
Man gluži otrādi - futene virslīgā ir ļoti interesanta, bet OHL, tik dažreiz paskatos

     [+] [-]

, 2021-01-27 16:29, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Aspirant, labāk pasaki, kāpēc visos tavos youtube izliktajos video komentāri ir slēgti? Normāli video, ja kas, nosvērti, konstruktīvi, bez intrigām un uzbraucieniem, tur absolūtu nav nekāda pamata ne troļļot, ne kādu aptirst, ne lamāties, no kā tu rausties, es nesaprotu?
Jautājums ne man, bet jūtūbam. Tagad, šķiet, viss ir atpakaļ un komentēt var.

     [+] [-]

, 2021-01-27 16:38, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Aspirant, labāk pasaki, kāpēc visos tavos youtube izliktajos video komentāri ir slēgti? Normāli video, ja kas, nosvērti, konstruktīvi, bez intrigām un uzbraucieniem, tur absolūtu nav nekāda pamata ne troļļot, ne kādu aptirst, ne lamāties, no kā tu rausties, es nesaprotu?
Nepietiek ar sportacentu,vēl grasies arī jūķubu piepļūtīt?