Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" konferences finālā gūtās traumas dēļ paliek bez uzbrucēja Vīsija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rangers" konferences finālā gūtās traumas dēļ paliek bez uzbrucēja Vīsija
Džimijs Vīsijs un Metjū Tkačaks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Ņujorkas "Rangers" tuvākajās nedēļās nevarēs palīdzēt uzbrucējs Džimijs Vīsijs, kurš sērijas pret Floridas "Panthers" otrajā spēlē iedzīvojās savainojumā.

30 gadus vecais Džimijs Vīsijs savainojumā iedzīvojās sērijas otrās spēles vidū, kad cieta no sāncenšu uzbrucēja Raiena Lomberga spēka paņēmiena. Ļoti iespējams, ka Vīsijam ķermeņa augšdaļas traumas dēļ sezona ir beigusies.

Viņš Stenlija kausa izcīņas 12 spēlēs izcēlies ar vieniem vārtiem un divām piespēlēm, vidēji uz ledus pavadot 11:11 minūtes. Regulārajā sezonā Vīsijs piedalījās 80 spēlēs, laukumā vidēji pavadīja 12:23 minūtes un sakrāja 26 (13+13) punktus.

Lai gan Ņujorkas "Rangers" galvenais treneris Pīters Laviolets nevēlējās atklāt, kurš ieņems savainojumu guvušā uzbrucēja vietu sastāvā, galvenie kandidāti ir Kāpo Kako un Bleiks Vīlers.

Kako 11 playoff spēlēs savācis divus punktus, bet Vīlers traumas dēļ nav spēlējis kopš 15. februāra, bet maija vidū saņēma zaļo gaismu no mediķiem.

Sērijā starp "Rangers" un "Panthers" rezultāts ir neizšķirts 1-1, šovakar sērija pārcelsies uz Floridu. Spēles sākums pulksten 22:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jimmy-vese...