Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Video: Makdeivids un ''Oilers'' piepilda maza puisēna kvēlāko sapni

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Šonakt cīņu Nacionālās hokeja līgas (NHL) ietvaros aizvadīja Edmontonas ''Oilers''. Klubs savā laukumā uzņēma Rūdolfa Balcera pārstāvēto Sanhosē ''Sharks'' un izcīnīja panākumu ar 5:2.

Pirms spēles gan uz laukuma devās kāds piecus gadus vecs zēns vārdā Bens, kuram bija iespēja piepildīt savu sapni. Puisēns cīnās ar ceturtās stadijas smadzeņu audzēju un šonakt viņam bija tā iespēja būt ''Oilers'' oficiālajam karoga nesējam.

Viņu uz laukuma sagaidīja ar ovācijām visi klātesošie līdzjutēji. NHL zvaigzne Konors Makdeivids ar mazo puisēnu arī aprunājās un viņu uzmundrināja.

Pēcāk mazais Bens pievienojās arī uz pēcspēles preses konferenci, kur dalību ņēma arī ''Oilers'' spēlētājs Zeks Haimens. Sportists šo momentu vēlāk pārpublicēja arī savā Twitter kontā.

Bildi ar mazo Benu savā Instagram kontā publicēja arī pats Konors Makdeivids. Lieki piebilst, ka Makdeivids ir viens no šīs paaudzes talantīgākajiem un slavenākajiem hokejistiem.

Klubs savā Twitter kontā pēc spēles paziņoja, ka šī uzvara tika veltīta tieši mazajam hokeja fanam Benam. NHL fani jau mazo zēnu sākuši dēvēt par ''Oilers'' kvēlāko līdzjutēju.

Pateicību sociālajos tīklos Edmontonas klubam un spēlētājiem izteica arī Bena tēvs, kurš bija neizsakāmi priecīgs par šo īpašo vakaru, kas tika veltīts viņa dēlam. Puisēnam bija iespēja ne vien atrasties uz ''Oilers'' laukuma, bet arī pavadīt laiku ar pasaules mēroga hokeja zvaigznēm.