Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugera un Šilova treneris Riks Tokets atzīts par NHL sezonas labāko treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bļugera un Šilova treneris Riks Tokets atzīts par NHL sezonas labāko treneri
Riks Tokets. Foto: AP/Scanpix

Balsojumā par 2023./2024. gada sezonas labāko treneri atzīts Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētas Vankūveras ''Canucks'' galvenais treneris Riks Tokets, kurš savā pirmajā sezonā ar to aizspēlējās līdz Stenlija kausa otrajai kārtai.

Par Nacionālās hokeja līgas 2023./2024. gada sezonas labāko treneri atzīts Teodora Bļugera un Artūra Šilova treneris Vankūveras ''Canucks'' Riks Tokets. Viņa pirmajā pilnajā sezonā klubam izdevās aizspēlēties līdz Stenlija kausa otrajai kārtai, kurā septiņās spēlēs tika zaudēts Edmontonas ''Oilers''.

Salīdzinot ar sezonu iepriekš, ''Canucks'' regulārajā turnīrā izcīnīja par 26 punktiem vairāk. Pirmo reizi kopš 2013. gada klubs kļuva par savas divīzijas uzvarētāju. ''Canucks'' bija sestā labākā vārtu guvēja līgā (vidēji 3.4 vārti spēlē) un piektā vismazāk ielaidusī komanda (2.7 ielaisti vārti spēlē).

Tokets kļuvis par trešo ''Canucks'' treneri kluba vēsturē, kurš tiek atzīts par NHL sezonas labāko treneri. Balsojumā viņš uzvarēja pārliecinoši, iegūstot 483 punktus - 82 pirmās vietas, 23 otrās un četras trešās. Otro vietu balsojumā ieguva ''Predators'' treneris Endrjū Brunets, bet trešo ''Jets'' bijušais treneris Riks Bouness.

''Šī ir visas organizācijas balva,'' pēc iegūtās atzinības citēts Tokets. ''Ar to domāju, ka man daudz palīdzēja. Man bija lieliski asistenti. Kļūstot par šīs komandas treneri, man daudz palīdzēja. Jau no pirmās dienas ieguvu uzticību no spēlētājiem. Viņi ticēja mums, bet mēs - viņiem.''

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/rick-tocch...

     [+] [-]

, 2024-05-23 14:34, pirms 3 nedēļām
Bet vai Elvim beidzot piešķirs Vezinu?

     [+] [-]

, 2024-05-23 15:18, pirms 3 nedēļām
M rakstīja: Bet vai Elvim beidzot piešķirs Vezinu?
Baumo, ka vispirms Elvim būs PČ MVP balva un pēc tam Vezina balva. Iespaidīga sezona!