Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Apskatnieki Šilovam piešķir otro augstāko atzīmi par sniegumu play-off

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Apskatnieki Šilovam piešķir otro augstāko atzīmi par sniegumu play-off
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix

''The Athletic'' apskatnieki Hārmens Dejals un Tomass Drenss publicējuši Vankūveras ''Canucks'' aizsargu un vārtsargu līnijas izvērtējumu. Latviešu vārtu vīram Artūram Šilovam piešķirta otra augstvērtīgākā atzīme no iespējamajām.

Amerikas Savienotajās Valstīs ierastajā vērtēšanas sistēmā no F līdz A+ latviešu vārtsarga Artūra Šilova paveiktais Stenlija kausa izcīņā ''The Athletic'' apskatnieku ieskatā vērtējams ar A – otro labāko iespējamo vērtējumu.

''Neraugoties uz NHL spēļu pieredzes trūkumu, spiediena apstākļos izslēgšanas spēļu hokejā Šilovs demonstrēja aizraujošu sniegumu starp vārtu stabiem. Šilovs bija nestabils sērijas pirmajā un sestajā mačā pret ''Oilers'' neapturamo uzbrukumu, taču nevienā spēlē viņš nebija vainojams pie zaudējuma. Pat sestajā spēlē, kurā viņam neklājās viegli, ''Canucks'' vājā ripas kontrole un neizteiksmīgais uzbrukums bija krietni lielāka problēma,'' raksta ''The Athletic'' apskatnieki.

''Iespaidīgākais ir tas, ka Šilovs allaž prata reabilitēties. Viņš bija vienīgais iemesls, kāpēc sērijas otrajā spēlē, neraugoties uz Konora Makdeivida dominaci, ''Canucks'' tika līdz pagarinājumam. Trešajā spēlē viņš palīdzēja nozagt uzvaru, lai arī ''Canucks'' izdarīja tikai 13 metienus. Šilovs bija līmenī arī septītajā spēlē, veicot atvairījumus, kas varētu būt starp iespaidīgākajiem izslēgšanas spēlēs.''

''Šilovs kā savus spēcīgākos ieročus nodemonstrēja atlētismu un atsisto ripu kontroli. Viņš varētu uzlabot tālo metienu izsekošanas prasmes, taču neviens negaida, ka jauns un nepieredzējis vārtsargs būs perfekts. Kopumā Šilova sniegums bija spēcīgs un pārliecinošs, lai nākamajā sezonā kļūtu par ''Canucks'' otro vārtsargu,'' noslēdza apskatnieki.

No aizsargu un vārtsargu līnijas atzīmi A izpelnījās arī krievu aizsargs Ņikita Zadorovs. Pārējiem šo pozīciju spēlētājiem atvēlēts zemāks vērtējums.

Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā septiņos mačos atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/55...

     [+] [-]

, 2024-05-23 06:26, pirms 3 nedēļām
23 gados sēdēt uz beņķa lielāko sezonas daļu arī neizklausās labi. Demko tāds traumatisks, kas dod cerības spēlēt vairāl kā būtu paredzēts.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-23 07:54, pirms 3 nedēļām
Tiesaam patiikami izlasiit so noveertejumu,puisis tiesaam to ir pelnijis!!!ceru un ticu ka mees naakotne veel daudz laba par vinu dzirdeesim un redzesim, sis puisis neapstaasies sawaa sportista izaugsmee!!!!

     [+] [-]

, 2024-05-23 08:09, pirms 3 nedēļām
Veel paaris gadus atpakal, sadi fanoju un cereju par Elvi, bet izskataas ka tas ir cits staasts, cits raksturs citada dziives uztvere, Arturs pa 2menesiem ir vairaak paveicis nekaa Elvis pa 5.gadiem ,labi ka Elvi veel liela dala lidzjuteeju nenoraksta ,bet piegriezusaas lasiit taas fraazes jaasakarto galvu ,jaasakarto galvu, bet vienalga lai naakamaa sezonaa veicas abiem diviem ,varbuut Artura labais sniegums ,bus pozitiivs stimuls Elvim

  +4 [+] [-]

, 2024-05-23 08:46, pirms 3 nedēļām
ZviedruRolle rakstīja: Veel paaris gadus atpakal, sadi fanoju un cereju par Elvi, bet izskataas ka tas ir cits staasts, cits raksturs citada dziives uztvere, Arturs pa 2menesiem ir vairaak paveicis nekaa Elvis pa 5.gadiem ,labi ka Elvi veel liela dala lidzjuteeju nenoraksta ,bet piegriezusaas lasiit taas fraazes jaasakarto galvu ,jaasakarto galvu, bet vienalga lai naakamaa sezonaa veicas abiem diviem ,varbuut Artura labais sniegums ,bus pozitiivs stimuls Elvim
Tu tak īsti ar galvu nedraudzējies, ne?
Kā var pateikt, ka Artūrs 2 mēnešos ir paveicis vairāk kā Elvis? Tāpēc, ka veiksmes sakritības dēļ viņš spēlēja playoff, jo 2 vārtusargi pirms viņa notraumējās? Kāds bija Artūra devums komandai, lai nokļūtu playoff? Tieši tā - precīzi 0.

Jā, tur ir 2 pilnīgi dažādi raksturi cilvēkiem, bet dažādas komandas nav? Viens ir līgas top komandā, otrs sliktākajā komandā.
Viss varēja būt arī otrādi, ja Elvis tiktu top komandā un Artūrs miskastē.

Kāpēc ir kaut kas jāsalīdzina un jānoliek? Viens jāpataisa labāks par otru? Vai nevar vienkārši priecāties par to, ka mums ir 2 augstākās klases vārtusargi?

Artūrs ir malacis, viņa dzīves ceļš ir iegriezies necerēti labi. Protams, ka viņš ar savu smago darbu to ir pelnījis, bet šeit veiksme spēlēja lielu lomu. Milzīgs prieks par viņu.
Bet arī Elvim novēlu jaunu dzīves posmu un pierādīt uz ko viņš ir spējīgs. Un viņš ir!

  -3 [+] [-]

, 2024-05-23 09:18, pirms 3 nedēļām
Ja elvis ir ko vairaak paveicis tad ko? Tikko pc kas vinam trauceja??atkal partneri suudigi,atkal maitas zurnalugas ne to raksta!! Es te peedejos gadus pirms darba sekoju ka vinam iet fanoju,bet vai tew neliekas columbusa ir tur kur vina ir ari elvisa deel,jo vins tak ir dala komandas!!!un ar galvu man viiss kaartiiba, es te nenaku un nerakstu lai kaadu izsmietu,bet pateikt ko juutu ko domaaju, taakaa taa draudzin, esi laipns undraudziigs, bet izteikties tu vari,katram sawa doma galvaa bet aizvainot kaadu naw nekas varens, es prof.sportaa no 80 gadiem,takaa arii no tiem laikiem sekoju un kautko saprotu

  +2 [+] [-]

, 2024-05-23 11:11, pirms 3 nedēļām
Tas, ka Tu salīdzini divus pilnīgi dažādus PČ, jau daudz ko pasaka. Turpini sekot un "KAUTKO" saprast. Iesaku sākt ar latviešu valodu.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-23 15:23, pirms 3 nedēļām
Protams varam skaisti salidzināt, tad salidzināsim vismaz līdzīgus karjeras posmus... Elvis ja nu kas arī spēlēja ceturtdaļfinālā ar Zviedriju un tajā čempionātā viņu lika Dieva vietā, tagad pēkšņi visi ir aizmirsuši viņa devumu.
Pagaidām es redzu tikai Šilova veiksmi, kad būs noslēdzis savu 27 miljonu līgumu un būs nospēlējis 80 spēles NHL tad arī redzēsim kas kur un kā.
Neaizmirsīsim ka pēc kāpumiem ir kritumi un otrādi. Tas ka Elvi neielika pret ASV ir netaisnīgi un parāda ka treneri arī nelīdz galam saprot situāciju.

     [+] [-]

, 2024-05-23 23:40, pirms 3 nedēļām
Abi šie vārtsargi ir latvieši, mūsējie un sargās mūsu vārtus vēl gadus desmit... ko tur salīdzināt.. cerams, ka abiem izdosies spožas NHL karjeras! Viss. pietiek salīdzināt un kritizēt. katrs labāk darām savu darbu