Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pārceltas vēl divas Karolīnas "Hurricanes" spēles, atkal cieš "Panthers"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pārceltas vēl divas Karolīnas "Hurricanes" spēles, atkal cieš "Panthers"
Džeikobs Slavins. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālā hokeja līga pieņēmusi lēmumu pārcelt vēl divas Karolīnas “Hurricanes” spēles. Pieci hokejisti bijuši ar pozitīvām Covid-19 analīzēm.

Karolīnas “Hurricanes” ceturtdien un sestdien bija paredzēti dueļi pret Floridas “Panthers”, tomēr spēles nācies pārcelt uz vēlāku laiku. Jau iepriekš tika pārcelts “Hurricanes” duelis pret Nešvilas “Predators”. Komandas aizvadīja pirmo savstarpējo spēli, taču pirms otrās pieciem “Hurricanes” hokejistiem tika konstatētas pozitīvas analīzes.

Covid-19 sarakstā kopš pagājušās nedēļas atrodas Džordans Stāls, bet pēc pirmās “Predators” spēles viņam pievienojās aizsargs Džeikobs Slavins, kā arī uzbrucēju Teuvo Terevainens, Džordans Martinuks un Vorens Fougls.

Jāpiezīmē, ka “Panthers” sezonas sākumā nebūs aizvadījusi četras no plānotajām spēlēm, jo iepriekš pozitīvas analīzes bija arī Dalasas “Stars” vienībā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl-postpones-tw...