Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tarasenko četrās spēlēs iekrāj 7+4 un nopelna NHL nedēļas zvaigznes godu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tarasenko četrās spēlēs iekrāj 7+4 un nopelna NHL nedēļas zvaigznes godu
Vladimirs Tarasenko, Kevins Fiala un Maiks Smits. Foto: NHL

Nacionālā hokeja līga (NHL) par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzinusi Sentluisas "Blues" uzbrucēju Vladimiru Tarasenko, Minesotas "Wild" uzbrucēju Kevinu Fialu un Edmontonas "Oilers" vārtsargu Maiku Smitu.

Par pirmo zvaigzni atzīts Vladimirs Tarasenko, kurš nedēļas četrās spēlēs izcēlās ar septiņiem vārtiem un 11 punktiem, palīdzot turpināties Sentluisas "Blues" uzvaru sērijai, kas sasniegusi deviņus mačus. 6:2 uzvarā pret Bufalo "Sabres" uzbrucējs izcēlās ar pieciem punktiem – trīs vārti un divas piespēles. Pie hat trick viņš tika piekto reizi karjerā. Jāpiezīmē, ka tā bija jau trešā spēle pēc kārtas, kurā tieši Tarasenko guva uzvaras vārtus.

Kevinam Fialam ticis otrās zvaigznes gods. Šveices uzbrucējs četrās spēlēs iemeta piecus vārtus un pievienoja piecas piespēles, palīdzot Minesotas "Wild" devīto reizi pēdējās desmit sezonās garantēt dalību izslēgšanas spēlēs. Pagarinājuma uzvarā pret Dalasas "Stars" Fiala piedalījās visos trīs vārtu guvumos, bet nedēļu viņš pabeidza ar karjeras otro četru punktu spēli, palīdzot pagarinājumā pārspēt Sanhosē "Sharks".

Edmontonas "Oilers" vārtu vīram Maikam Smitam ticis nedēļas trešās zvaigznes tituls. Kanādietis laukumā devās divās spēlēs, abās paliekot nepārspēts. Pret Nešvilas "Predators" (4:0) Smits tika galā ar 30 metieniem, bet pret Lasvegasas "Golden Knights" (4:0) viņš atvairīja 39 metienus. Viņš kļuvis par sesto vārtsargu NHL vēsturē, kurš, būdams vairāk nekā 40 gadus vecs (40 gadi un 25 dienas), aizvadījis divas sausās spēles pēc kārtas. Pirms viņa tas izdevies Džonijam Baueram, Dominikam Hašekam, Martinam Brodēram, Džordžam Heinsvortam un Dveinam Rolosonam.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/vladimir-t...

     [+] [-]

, 2022-04-18 22:37, pirms 2 gadiem
a kas ir tarasenko? z vai?

     [+] [-]

, 2022-04-19 08:23, pirms 2 gadiem
Tikko beigušās kārtējās šīs nakts spēles.Sāpīgu zaudējumu cietusi savās mājās Vegasa,kura turpina cīnīties par iekļūšanu plovos.2:3 pret Džersiju,kurai it neko vairs īpaši nevajag.Toties svarīgu uzvaru izcīnīja Vankuvera,kura pieveica Dallasu ar 6:2 Vankuvera un Vegasa ir vienīgās komandas,kuras vēl var ielekt pēdējā vagonā cīņā pēc Stenlija.Teorētiski arī Vinipega nav zaudējusi cerības,bet tikai teorētiski.Pēc divām kārtām domāju šīs cerības būs jau zudušas.