Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kalahenam 2+2, "Rangers" uzvar

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kalahenam 2+2, "Rangers" uzvar
Foto: AP/Scanpix

Šodien uzvaru NHL regulārās sezonas spēlē izcīnīja Ņujorkas ''Rangers'', kas ar rezultātu 6:2 savā laukumā uzveica Monreālas ''Canadiens'' vienību. Uzvarētāju labā četrus rezultativitātes punktus sakrāja Raiens Kalahens.

Uzvaru ņujorkieši nodrošināja mača otrajā periodā, kad, metot pa pretinieku vārtiem 15 reizes, guva trīs vārtus un no tā brīža vadības grožus pretiniekiem vairs neatdeva. Uzvarētāju labā divus vārtus guva un divas rezultatīvas piespēles atdeva Raiens Kalahens, Brendons Dubinskis pievienoja divus vārtus un vienu piespēli, bet Marianam Gaborikam gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles. Zaudētājiem vārtus guva Maiks Kamaleri un Brains Džionta.

''Es visu laiku esmu teicis, ka mēs esam spējīgi demonstrēt kvalitatīvu hokeju,'' pēc mača atzina iepriekš pieminētais Dubinskis, kura pārstāvētā ''Rangers'' komanda šīs sezonas čempionātā demonstrē nestabilu sniegumu. ''Cerams, ka arī turpmākajās spēlēs mūsu uzbrukums ies kā labi ieeļļots mehānisms.''

''Mēs iemetām pāris golus un līdz ar to uzlādējāmies ar pozitīvu enerģiju,'' atklāja ''Rangers'' zviedru vārtsargs Henriks Lundkvists. ''Varēja just šo enerģiju kā laukumā, tā arī uz rezervistu soliņa. Mēs ieguvām pārliecību par sevi, un tas mums palīdzēja.''

Ar 23 uzvarām un 19 zaudējumiem Ņujorkas ''Rangers'' Austrumu konferencē ieņem sesto vietu 15 komandu konkurencē. Monreālas klubs, kuram ir par četriem zaudējumiem vairāk, atrodas trīs vietas zemāk.

Citā aizvadītās nakts mačā Anaheimas ''Ducks'' savā laukumā rezultatīvā spēlē ar 5:4 uzveica Kalgari ''Flames'' hokejistus. Par mača zvaigzni tika atzīts Anaheimas uzbrucējs Bobijs Raiens, kurš guva uzvaras vārtus.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2010-01-18 12:44, pirms 14 gadiem
Kalahens zvērs!

     [+] [-]

, 2010-01-18 13:49, pirms 14 gadiem
Anaheimas aizsardzība vnk katastrofa.No 4 ielaistajiem vārtiem 3 izgājienā 1 pret 1 ar Hilleru.Višņovskis prasās uz AHL!!
Starp citu, lieliskus vārtus guva krievs Arķuhins.

     [+] [-]

, 2010-01-18 18:17, pirms 14 gadiem
Par lielu Njujorku (un Detroitu ]

     [+] [-]

, 2010-01-18 19:23, pirms 14 gadiem
Avečkins, Meisons no Sentluisas un Latendress nedēļas zvaigznes.