Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Golden Knights" jaunieguvumam Aikela sekmīgi veikta ilgi gaidītā operācija

Agris Suveizda

"Golden Knights" jaunieguvumam Aikela sekmīgi veikta ilgi gaidītā operācija
Džeks Aikels. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Lasvegasas "Golden Knights" paziņojusi, ka mēneša sākumā iemainītajam uzbrucējam Džekam Aikelam ir veikta kakla operācija.

"Aikelam šodien tika veikta diska nomaiņas operācija, kuru ārsts raksturoja kā sekmīgu un bez komplikācijām. Viņš izies pilnu atlabšanas posmu. Sīkāku informāciju par viņa paredzamo atgriešanos uz ledus sniegsim, kad tas būs atbilstoši," teikts komandas paziņojumā.

Pats spēlētājs iepriekš pauda cerību, ka debiju "Golden Knights" rindās varētu piedzīvot pēc trim mēnešiem: "Atlabšanas process pēc operācijas parasti ir 7-10 dienas. Tas gan nenozīmē, ka vari uzreiz sākt trenēties un cilāt svarus, bet toties vari kustēties. Cerams, ka pēc sešām nedēļām varēšu atkal kāpt uz ledus un sākt slidot, un ceru, ka pēc trim mēnešiem atgriezīšos laukumā."

Lasvegasas "Golden Knights" mēneša sākumā bijušo Bufalo "Sabres" kapteini kopā ar drafta trešās kārtas izvēli ieguva pret Aleksu Taku, Peitonu Krebsu un pirmās un otrās kārtas drafta izvēlēm. Aikels konfliktēja ar Bufalo "Sabres" vadību par to, kā vajadzētu ārstēt viņa savainojumu, jo spēlētājs uzstāja uz disku nomaiņas operāciju, kas līdz šim vēl nebija veikta nevienam NHL hokejistam.

Trīs mēneši pēc operācijas apritēs 12. februārī, kad Nacionālajā hokeja līgā paredzēts pārtraukums Pekinas olimpisko spēļu dēļ, un Lasvegasas komandas pirmā spēle pēc olimpiskajām spēlēm būs 25. februārī pret "Coyotes".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/GoldenKnights/s...

     [+] [-]

, 2021-11-13 17:57, pirms 3 gadiem
"Golden Knights" jaunieguvumam Aikela sekmīgi veikta ilgi gaidītā operācija.

Valodniekam virsrakstā 1 burts aizmirsies.