Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Aikels cer debitēt Lasvegasā pēc trim mēnešiem

Rolands Eliņš

Aikels cer debitēt Lasvegasā pēc trim mēnešiem
Džeks Aikels. Foto: AFP/Scanpix

No NHL kluba Bufalo "Sabres" aizmainītais uzbrucējs Džeks Aikels beidzot tiks pie kakla operācijas, kuru vēlējās veikt jau iepriekš. Viņš intervijā norādīja, ka cer laukumā atgriezties pēc trim mēnešiem.

Džekam Aikelam 12. novembrī tiks veikta kakla skriemeļu operācija, kuru viņš vēlējās jau ilgāku laiku. Problēmas bija radījis tas, ka Bufalo "Sabres", viņa bijusī komanda, pret to iebilda, atsaucoties uz savu medicīnisko personālu, kas norādīja, ka līdz šim nevienam NHL spēlētājam šāda operācija nav veikta.

Tas viss beidzās ar komandas kapteiņa Aikela aizmainīšanu uz Lasvegasas "Golden Knights", kas savukārt deva Aikelam atļauju veikt operāciju.

"Atlabšanas process pēc operācijas parasti ir 7-10 dienas," intervijā NHL mājaslapai sacīja Aikels. "Tas gan nenozīmē, ka vari uzreiz sākt trenēties un cilāt svarus, bet toties vari kustēties. Cerams, ka pēc sešām nedēļām varēšu atkal kāpt uz ledus un sākt slidot, un ceru, ka pēc trim mēnešiem atgriezīšos laukumā."

Aikels gan uzsvēra, ka laika periods līdz brīdim, kad viņš jutīsies pilnībā optimāli, būs ilgāks un varētu aizņemt pat pusgadu.

"Man liekas, visi cilvēki ir nedaudz nervozi, kad gaidāma operācija," sacīja Aikels. "Man tā vispār būs pirmā reize, kad man būs anestēzija, tāpēc sajūtas ir vēl izteiktākas. Taču, ņemot vērā, cik ilgi šis viss process ievilcies, man bija daudz laika iedziļināties šajā tematā, uzklausīt vairāku mediķu viedokļus un nonākt pie sajūtas, ka esmu pieņēmis pareizo lēmumu."

Trīs mēneši pēc ieplānotās operācijas apritēs 12. februārī, kad NHL paredzēts pārtraukums olimpisko spēļu dēļ, un Lasvegasas komandas pirmā spēle pēc OS būs 25. februārī pret "Coyotes".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/vegas-gold...

  -3 [+] [-]

, 2021-11-08 10:57, pirms 3 gadiem
Pēc 3 mēnešiem tur jau sezona gandrīz galā būs

     [+] [-]

, 2021-11-08 11:25, pirms 3 gadiem
roliksis40 rakstīja: Pēc 3 mēnešiem tur jau sezona gandrīz galā būs
A ko vinam darit,ja ir nopietna trauma? lel

  -1 [+] [-]

, 2021-11-08 14:27, pirms 3 gadiem
Go0dFather rakstīja: A ko vinam darit,ja ir nopietna trauma? lel
gatavoties nākamajai

     [+] [-]

, 2021-11-09 21:57, pirms 3 gadiem
Nav ko sasteigt. Var jau izlaist arī nākamo sezonu