Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vejmelka atvaira 45 metienus, Maršānam "hat-trick", veterānam Pavelskim 2+3

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vejmelka atvaira 45 metienus, Maršānam "hat-trick", veterānam Pavelskim 2+3
Arizonas "Coyotes" vārtsargs Karels Vejmelka. Foto: Joe Camporeale/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pārsteidzošu panākumu šonakt izcīnīja pastarīte Arizonas "Coyotes", kas savā laukumā izturēja pamatīgu Toronto "Maple Leafs" komandas spiedienu, izrādoties pārāka ar rezultātu 2:1.

Lielu ieguldījumu koijotu uzvarā deva debija sezonu NHL aizvadošais 25 gadus vecais čehu vārtsargs Karels Vejmelka, kurš neitralizēja 45 no 46 Toronto hokejistu metieniem. "Coyotes" atbildēja vien ar 18 metieniem, tomēr krietni labāk izmantoja iespējas, Raienam Dzingelam gūstot abus vārtus. "Maple Leafs" rindās vienīgo ripu iemeta Ostons Metjūzs.

• "Coyotes" ar 34 mačos sakrātiem 19 punktiem NHL kopējā ieskaitē apsteidza Monreālas "Canadiens", pametot pēdējo vietu. "Maple Leafs" ar 49 punktiem 35 spēlēs Austrumu konferencē joprojām ir piektā.

Pārliecinošākas uzvaras izcīnīja Bostonas "Bruins" un Dalasas "Stars" komandas, abām iemetot pa pieciem vārtiem panākumos attiecīgi pār "Canadiens" un līgas jaunpienācēju Sietlas "Kraken".

• 42 punktus 33 cīņās sakrājusī "Bruins" nostiprinājās Austrumu "top 8", bostoniešu vadošajam uzbrucējam Bredam Maršānam sasniedzot savu piekto "hat-trick" NHL karjerā. "Bruins" izcīnīja ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs.

• Savukārt uz desmito vietu Rietumos ar 38 punktiem 33 mačos pakāpās Dalasas "Stars", kurai piektā uzvara pēdējās sešās cīņās. Vienu no karjeras spilgtākajām spēlēm aizvadīja 37 gadus vecais Džo Pavelskis, amerikāņu uzbrucējam piedaloties visos piecos vārtu guvumos un nopelnot piecus (2+3) punktus. Viņa virknējuma biedram somam Ropem Hincam vārti un divas rezultatīvas piespēles.

NHL spēles 13. janvārī

KomandasRezultāts
Bruins - Canadiens5:1
Stars - Kraken5:2
Coyotes - Maple Leafs2:1

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

  -1 [+] [-]

, 2022-01-13 09:02, pirms 2 gadiem
Leafs uzvarēt Vegasu ,zaudēt Arizonai .Tie Punkti pret Vegasu ir 0 vērtē,ja nākamajā pagrūd Arizonai.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-13 09:11, pirms 2 gadiem
Iegūtie punkti ir iegūti un tie vienmēr būs vērtē. Tā kā nevajag izrādīt savu nepareizo viedokli publiski.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-13 10:37, pirms 2 gadiem
Tas Vejmelkas NHL nonākšanas stāsts man liekas kaut kāda mistika - 5. raundā draftēts, debitē kā 25-gadnieks, ZA fermās nav spēlējis, Čehijas izlasē bijis tikai pārbaudes spēlēs līdz U20 līmenim, stati Čehijā vienkārši vidējā līmenī (DR izkritušajam Mahovskim bija labāki), bet te pēkšņi NHL komandas pirmais vārtsargs... whaaat?

  +1 [+] [-]

, 2022-01-13 11:12, pirms 2 gadiem
l_b_c rakstīja: Tas Vejmelkas NHL nonākšanas stāsts man liekas kaut kāda mistika - 5. raundā draftēts, debitē kā 25-gadnieks, ZA fermās nav spēlējis, Čehijas izlasē bijis tikai pārbaudes spēlēs līdz U20 līmenim, stati Čehijā vienkārši vidējā līmenī (DR izkritušajam Mahovskim bija labāki), bet te pēkšņi NHL komandas pirmais vārtsargs... whaaat?
Lielisks pierādījums tam, ka bieži vien atliek būt īstajā vietā, īstajā laikā.

     [+] [-]

, 2022-01-13 11:37, pirms 2 gadiem
Vēl es pieņemu, ka viņiem ir tāda kā pārejas sezona, šogad līgumi beidzas diviem komandas veterāniem ar lieliem līgumiem (Kessels un Eriksons), turklāt vispār līgumi uz nākošo sezonu ir tikai 3 pamatsastāva uzbrucējiem. Domāju, ka viņiem tuvākajos plānos noteikti nav akcents uz vārtsargu līniju, plus vēl Huttons ir traumēts un kāpēc gan neizmantot, lētu vidusmēra vārtsargu...

  +1 [+] [-]

, 2022-01-13 12:24, pirms 2 gadiem
salming18 rakstīja: Leafs uzvarēt Vegasu ,zaudēt Arizonai .Tie Punkti pret Vegasu ir 0 vērtē,ja nākamajā pagrūd Arizonai.
Ņemot vērā, ka Arizona un Vegasa spēlē Rietumu konferencē, bet Toronto Austrumos, tad pilnīgi vienalga.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-13 12:27, pirms 2 gadiem
K-Rab rakstīja: Vēl es pieņemu, ka viņiem ir tāda kā pārejas sezona, šogad līgumi beidzas diviem komandas veterāniem ar lieliem līgumiem (Kessels un Eriksons), turklāt vispār līgumi uz nākošo sezonu ir tikai 3 pamatsastāva uzbrucējiem. Domāju, ka viņiem tuvākajos plānos noteikti nav akcents uz vārtsargu līniju, plus vēl Huttons ir traumēts un kāpēc gan neizmantot, lētu vidusmēra vārtsargu...
Domāju, ka izbrīns ir ne par to, ka Vejmelka is pirmais numurs, bet par to, ka tik labi spēlē.

     [+] [-]

, 2022-01-13 13:10, pirms 2 gadiem
mikushkins rakstīja: Domāju, ka izbrīns ir ne par to, ka Vejmelka is pirmais numurs, bet par to, ka tik labi spēlē.
Nu tad es visticamāk neprotu lasīt starp rindām, jo pēdejais teikums ir tieši par pirmo vārtsargu, bet nu ok. Nezinu pēc kādiem kritērijiem tu vērtē vārtsargus, bet nu 18-4-13-1 manā uztverē nav labi, lai gan individuālie stati pat labāki kā mūsu Vezinas pretendentam.

     [+] [-]

, 2022-01-13 13:13, pirms 2 gadiem
Šajā spēlē, protams, monstrs - nospēlēja top līmenī.

     [+] [-]

, 2022-01-13 14:05, pirms 2 gadiem
mikushkins rakstīja: Domāju, ka izbrīns ir ne par to, ka Vejmelka is pirmais numurs, bet par to, ka tik labi spēlē.
nē, pamatā izbrīns bija par to, ka viņš vispār nonācis šai postenī. izņemot ziņu par vakardienas sniegumu, neko daudz par viņu nezinu, pēdējoreiz, kad skatīos viņa status tuvāk sezonas pirmajai pusei, procents nebija tik salīdzinoši pieklājīgs.