Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" ģenerālmenedžeris pamet amatu un ārstēsies no alkoholisma

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ducks" ģenerālmenedžeris pamet amatu un ārstēsies no alkoholisma
Bobs Marejs. Foto: NHL.com

Nacionālās hokeja līgas kluba Anaheimas "Ducks" viceprezidents un ģenerālmenedžeris Bobs Marejs nolēmis atkāpties no amata, jo tika sākta izmeklēšana par viņa uzvedību, vadot klubu. Marejs iestāsies programmā, kas ārstē alkoholismu.

"Gribu atvainoties ikvienam, kuru skāra mana uzvedība. Esmu apņēmies savā dzīvē ieviest izmaiņas, un pirmais solis ir iestāšanās ārstēšanas programmā. Aizejot no kluba, mana uzmanība tiks pievērsta tam, lai uzlabotu savu dzīvi, tādā veidā uzlabojot arī savas ģimenes un draugu dzīves," paziņojumā pauda Bobs Marejs, kurš Anaheimas "Ducks" ģenerālmenedžera amatā atradās kopš 2008. gada.

Viņš atkāpies neilgi pēc tam, kad pēc saņemtajiem ziņojumiem tika sākta izmeklēšana sakarā ar aizskarošu uzvedību darba vietā. Otrdien "Ducks" paziņoja, ka Marejs uz izmeklēšanas laiku nevadīs klubu, bet trešdien viņš pats paziņoja par atkāpšanos no amata. 2014. gadā Marejs balsojumā tika izvēlēts kā NHL sezonas labākais ģenerālmenedžeris, "Ducks" uzvarot 54 no 82 spēlēm.

Jādomā, ka izmeklēšanas sākšanu pamudināja nule veiktā izmeklēšana Čikāgas "Blackhawks" organizācijā, kas parādīja, ka kluba vadība vairāk nekā desmit gadus klusējusi par video trenera seksuālu noziegumu pret spēlētāju un ofisa darbinieku. "Blackhawks" par notikušo neziņoja policijai, un vēlāk video treneris uzbruka 16 gadus vecam vidusskolas hokejistam, par ko tika notiesāts un nonāca cietumā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/ducks-gm-b...

  -1 [+] [-]

, 2021-11-11 12:53, pirms 3 gadiem
Beidzot GMBM ir prom. Ducks fani viņa aiziešanu jau gaidīja vismaz 5 gadus un beidzot tas ir noticis. Žēl protams, kad pirms sezonas netika izdarīts, jo pat nevaru iedomāties ko liks viņa vietā tagad
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-11-11 19:57, pirms 3 gadiem
zaipls rakstīja: Domā kā esi baigais eksperts un zin ko Ducks gribēja? Beidz tēlot autist
To man, saka viens no lielajiem ekspertiem, kura profilu bano katru nedēļu. Lai veicas dzīvē puika