Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Šilovs: "Tā ir mūsu stiprā puse - uzvarēt šķietami bezcerīgās spēlēs"

Agris Suveizda

Šilovs: "Tā ir mūsu stiprā puse - uzvarēt šķietami bezcerīgās spēlēs"
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix

LETA. Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Ziemeļamerikas medijiem teica Šilovs.

Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" trešdien Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas pirmajā mačā savā laukumā ar 5:4 pārspēja Edmontonas "Oilers". Šilovs, kurš sargāja "Canucks" vārtu ceturtajā cīņā pēc kārtas, mačā tika galā ar 14 no 18 viesu metieniem pa mājinieku vārtiem.

"Es cīnījos komandas biedru dēļ, jo viņi paveica tik lielu darbu. Nevarēju viņus pievilt. Tā ir šīs komanda stiprā puse - uzvarēt spēlēs, kuras daudzi sauktu par bezcerīgām. Mēs vienmēr turpinām cīnīties, parādam raksturu un gūstam uzvaru nesošos vārtus," norādīja Šilovs. "Tas dod pārliecību, ka esam spēcīga komanda," piebilda vārtsargs.

Otrajā trešdaļā "Oilers" hokejisti nepilnas minūtes laikā divas reizes pārspēja Šilovu, panākot 4:1 "Oilers" labā. Šilovs atklāja, ka pēc šādām epizodēm mēģina saglabāt mierīgu prātu. "Centos būt mierīgs. Drīz pēc tam guvām otros vārtus, un tad arī emocijas norima," teica Latvijas vārtsargs.

Turpinājumā arī otrā sērijas spēle 10. maijā norisināsies Vankūverā. Nākamās divas spēles būs Edmontonā 12. un 14. maijā, bet, ja būs nepieciešams vairāk spēļu, tās norisināsies 16. maijā Vankūverā, 18. maijā Edmontonā un 20. maijā Vankūverā. Pirmajā kārtā "Canucks" ar 4-2 apspēlēja Nešvilas "Predators", bet "Oilers" ar 4-1 guva panākumu pār Losandželosas "Kings".


Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-05-09 16:38, pirms 2 nedēļām
Kaut kas nesakarīgs Artūra komentārā. Drīzāk to varēja teikt laukuma spēlētāji par cīnīšanos vārtsarga dēļ. Vienīgā Artūra cīņa būtu bijusi ar sevi - nelikt treneriem sevi nomainīt.