Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins atgriežas sastāvā un komentē iepriekš gūto savainojumu

Agris Suveizda

Merzļikins atgriežas sastāvā un komentē iepriekš gūto savainojumu
Elvis Merzļikins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris Jarmo Kekeleinens pavēstījis, ka latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins ir svītrots no savainoto rezervju saraksta un ka somu vārtsargs Veini Vehvileinens, kurš iepriekšējā spēlē debitēja līgā, ir nosūtīts uz tā saukto taksometra sastāvu.

Elvis Merzļikins laukumā nav bijis drusku vairāk kā divas nedēļas, 21. februārī atvairot 35 no 39 metieniem un trešajā periodā tiekot nomainīts pret Nešvilas "Predators" (2:4). Šī spēle sāka piecu zaudējumu sēriju, bet Merzļikins savainojuma dēļ izkrita no ierindas. Viņa statuss tika noteikts "atgriezīsies kuru katru nedēļu".

Pirms piecām dienām Merzļikins atsāka treniņus, bet šovakar arī atgriezās pilnvērtīgā treniņprocesā ar pārējo komandu. Latviešu vārtsargs atzina, ka pēc smaga darba vasarā šosezon nav veicies ar savainojumiem. "Pirmais savainojums bija saistīts ar galvu – smadzeņu satricinājums, kuru nevarēju kontrolēt. Vēlētos, lai varētu galvā stiprināt muskuļus, taču nevaru. Savukārt tagad bija pleca problēma. Vienkārši jutu sāpes, kādas vēl nekad nebiju jutis. Tas bija kaula sasitums, kuru varēja dziedēt vienīgi ar laika palīdzību."

Kolumbusas "Blue Jackets" iepriekšējā spēlē ar 0:5 kapitulēja Dalasas "Stars". Korpisalo trešajā trešdaļā nomainīja Vehvileinens, kurš debitēja Nacionālajā hokeja līgā, bet tagad viņš ir nosūtīts uz taksometru. Tādējādi Matīss Kivlenieks, vismaz pagaidām, paliks fārmklubā Amerikas Hokeja līgā. Merzļikins šosezon ir sācis deviņas no desmit spēlēm, atvairījis 91,7% metienu un ielaidis vidēji 2,81 ripas, bet Korpisalo ir sācis 19 no 20 spēlēm, atvairījis 89,4% metienu un ielaidis vidēji 3,15 ripas. "Blue Jackets" ar 25 punktiem 26 spēlēs ieņem piekto vietu Centrālajā divīzijā un nākamās spēles aizvadīs pret Floridas "Panthers", sāncenšus uzņemot naktī uz trešdienu un piektdienu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...
https://twitter.com/JacketsInsider/...
https://twitter.com/JacketsInsider/...

     [+] [-]

, 2021-03-08 21:28, pirms 3 gadiem
Karalis Elvis!

     [+] [-]

, 2021-03-08 23:08, pirms 3 gadiem
Bļāviens, Sportacentrs, kur ir krustiņš jūsu Duļevskas azartspēļu reklāmai???