Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pionkam divu spēļu diskvalifikācija, Speca vēl gaida lēmumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pionkam divu spēļu diskvalifikācija, Speca vēl gaida lēmumu
Džeisons Speca un Nīls Pionks. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) duelis starp Vinipegas "Jets" un Toronto "Maple Leafs" izvērtās asumiem bagāts, un tikusi piespriesta pirmā diskvalifikācija – "Jets" aizsargam Nīlam Pionkam būs jāizlaiž divas spēles.

Naktī uz pirmdienu pēc Latvijas laika Vinipegas "Jets" savā laukumā izcīnīja uzvaru ar 6:3. Viesiem tika iedalīti desmit noraidījumi, ieskaitot Kaila Kliforda piecas minūtes par kaušanos un Veina Simondsa sapelnītos 2+10 un 2+2 trešajā periodā.

Simondsam piespriests tikai naudas sods, kamēr viņa komandas biedram Toronto "Maple Leafs" rindās Džeisonam Specam draud diskvalifikācija. Spēlētāju drošības departaments piedāvājis veterānam piedalīties sēdē, kas nozīmē, ka Specam var tikt piespriesta sešu vai vairāk spēļu diskvalifikācija. Ja netiek piedāvāta piedalīšanās sēdē, maksimālais soda apjoms ir pieci mači.

Speca ar ceļgalu asi nospēlēja pret "Jets" aizsargu Nīlu Pionku, kurš pats iepriekš veica asu paņēmienu ar ceļgalu pret Rasmusu Sandīnu. Lai gan mača laikā pārkāpums netika konstatēts, Pionkam piespriesta divu spēļu diskvalifikācija. Sagaidāms, ka Specam tiks bargāks sods.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/winnipeg-j...