Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Filadelfijas "Flyers" pēc astotā zaudējuma pēc kārtas atlaiž galveno treneri

Agris Suveizda

Filadelfijas "Flyers" pēc astotā zaudējuma pēc kārtas atlaiž galveno treneri
Alēns Viņo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā notikusi vēl viena treneru maiņa. Iepriekšējā naktī Vankūveras "Canucks" atbrīvoja ģenerālmenedžeri Džimu Beningu un galveno treneri Trevisu Grīnu, kuru aizstās Brūss Budro, bet šovakar treneri nomainīja arī Filadelfijas "Flyers" vadība.

Filadelfijas "Flyers" iepriekšējā naktī savā laukumā ar rezultātu 1:7 kapitulēja Stenlija kausa īpašniecei Tampabejas "Lightning" un piedzīvoja jau astoto zaudējumu pēc kārtas. Ar 20 punktiem 22 spēlēs Filadelfijas "Flyers" ieņem priekšpēdējo vietu Metropoles divīzijā un šonakt uzņems Kolorādo "Avalance". Iepriekšējā sezonā Filadelfija jau netika izslēgšanas spēlēs, paliekot sestajā pozīcijā Austrumu divīzijā.

Kā ziņo TSN un The Athletic, pēc astotās neveiksmes pēc kārtas darbu zaudējis 60 gadus vecais kanādiešu speciālists Alēns Viņo, kurš pie komandas stūres bija trešo sezonu, un viņa asistents Mišels Terjēns, toties par pagaidu galveno treneri kļūs cits asistents Maiks Jeo, kurš pirms tam bija Minesotas "Wild" un Sentluisas "Blues" galvenais treneris.

Viņo Nacionālajā hokeja līgā galvenā trenera ampluā strādājis ilgāk par 18 sezonām, trenējot arī Monreālas "Canadiens", Vankūveras "Canucks" un Ņujorkas "Rangers" un divreiz iekļūstot Stenlija kausa finālā. 2019. gadā Viņo bija arī Kanādas izlases galvenais treneris, kļūstot par pasaules vicečempionu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/PierreVLeBrun/s...
https://twitter.com/NHLFlyers/statu...