Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Jaunu līgumu parakstījušais Mandžapanī uzskata, ka "Flames" arī pēc pārmaiņām būs konkurētspējīga

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jaunu līgumu parakstījušais Mandžapanī uzskata, ka "Flames" arī pēc pārmaiņām būs konkurētspējīga
Endrjū Mandžapanī. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kalgari "Flames" starpsezonā atvadījies no diviem pirmās maiņas uzbrucējiem, taču pie jauna līguma tikušais Endrjū Mandžapanī uzskata, ka komanda joprojām varēs cīnīties par augstākajiem mērķiem.

Kā brīvais aģents Kalgari pameta Džonijs Gudro, kamēr Metjū Tkačaks tika aizmainīts uz Floridas "Panthers", pretī saņemot rezultatīvo Žonatanu Iberdo, kurš jau parakstījis astoņu gadu līgumu 84 miljonu dolāru vērtībā, un aizsargu Makenziju Vīgaru.

Starp gaidāmās sezonas līderiem būs arī Endrjū Mandžapanī, kura lieta nenonāca līdz arbitrāžas tiesai. 26 gadus vecajam uzbrucējam izdevās vienoties ar "Flames" par trīs gadu līgumu 17,4 miljonu vērtībā.

"Esmu ļoti priecīgs. Kad tuvojās arbitrāžas tiesa, sāku nervozēt. Gribēju ilgtermiņa līgumu, gribēju palikt Kalgari. Sastāvā ir notikušas izmaiņas, bet es tiešām uzskatu, ka atkal varēsim cīnīties par uzvaru savā divīzijā. Tiešām tā uzskatu," teica Mandžapanī. Viņš pagājušajā sezonā bija "Flames" rezultatīvākais spēlētājs ārpus pirmās maiņas. Uzbrucējs guva 35 vārtus un pievienoja 20 punktus, abos rādītājos sasniedzot savas karjeras rekordus. Sagaidāms, ka viņa loma kļūs lielāka.

"Zinu, ka cilvēki apkārt runā par hokejistu nevēlēšanos spēlēt Kanādā. Nezinu – es mīlu spēlēt Kanādā. Esmu no Kanādas, izaugu Kanādā, un tagad Kalgari saucu par savām otrajām mājām. Mīlu pilsētu, klubu, komandas biedrus. Kalgari ir lieliska vieta, kur spēlēt hokeju," teica Mandžapanī, kurš pirms gada Kanādas izlasē kļuva par pasaules čempionu un tika atzīts par MVP.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/andrew-man...

     [+] [-]

, 2022-08-06 15:10, pirms 2 gadiem
Cerams ,bet baza paliek.

     [+] [-]

, 2022-08-06 15:14, pirms 2 gadiem
Būs ļoti interesanti pavērot Calgary jaunajā sezonā. Cerams nebūs daudz traumu un treneris atradīs īstās saiknes lai komanda spētu paveikt lielus darbus.