Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Latviešu duelis NHL: Balceram divas rezultatīvas piespēles uzvarā pret Girgensonu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Latviešu duelis NHL: Balceram divas rezultatīvas piespēles uzvarā pret Girgensonu
Rūdolfs Balcers (pa kreisi) pret "Sabres" vārtsargu. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīts divu latviešu duelis – Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" ciemojās pie Rūdolfa Balcera un Sanhosē "Sharks". Labākas šajā duelī bija haizivis, kas uzvarēja ar rezultātu 5:3, bet Balcers nopelnīja divas rezultatīvas piespēles.

VIDEO: Balcers divreiz asistē, pieveicot Girgensona "Sabres"

# Rūdolfs Balcers panākumā uz ledus bija 17:09 minūtes. Sev atvēlētajā laikā latvietis izdarīja četrus metienus pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus un asistēja trešo un piekto vārtu guvumos. Balceram lielisks +/- rādītājs – plus trīs. Šosezon Balcers deviņās spēlēs iekrājis trīs rezultativitātes punktus.

# Zemgus Girgensons uz ledus pavadīja 15:24 minūtes, atzīmējoties ar vienu metienu, diviem spēka paņēmieniem un negatīvu +/- koeficientu mīnus viens.

# Pirmajā periodā vārtu guva abas komandas. Sākumā savus ceturtos vārtus sezonā guva Džonotans Dalens, bet nedaudz vēlāk "Sabres" izlīdzināja rezultātu – ar vārtu guvumu otro reizi šosezon atzīmējās Džefs Skiners.

# Kad periods bija nedaudz pāri pusei, pirmos vārtus NHL guva Raiens Merklijs, atkal izvirzot vadībā "Sharks". Merklijam radās iespēja pievienoties "Sharks", jo komandai Covid-19 protokola dēļ jāspēlē bez vairāk spēlētājiem.

# Otrajā periodā pirmo rezultatīvo piespēli šosezon nopelnīja Balcers, kurš asistēja Tomasa Hertla vārtu guvuma. Tas bija vien otrais rezultativitātes punkts Balceram, bet Hertlam tie bija ceturtie vārti.

# Dreiks Kadžula prata vienu vārtus atspēlēt. "Sabres" spēlētājs ar ļoti spēcīgu metienu pārspēja "Sharks" vārtsargu, panākot 2:3 pirms došanās pārtraukumā.

# Noslēdzošā perioda sestajā minūtē "Sharks" atkārtoti ieguva divu vārtu pārsvaru. Ar spēcīgu metienu pirmos vārtus sezonā guva 23 gadus vecais Mari Feraro, panākot 4:2.

# "Sharks" guva vēl vienus vārtus, kuros lielu artavu deva Balcers. Latvietis ieguva ripu laukuma viduszonā, piespēlēja to Hertlam, kurš lieliski ieslidoja "Sabres" zonā un pārspēja Kregu Andersonu otro reizi šajā mačā (5:2).

# "Sabres" spēles beigās vienus vārtus atspēlēja, bet ar to nebija pietiekami, lai šajā spēlē cīnītos par uzvaru.

# "Sharks" nākamo spēli aizvadīs 5. novembrī, kad spēkosies ar Sentluisas "Blues", bet "Sabres" tajā pašā dienā tiksies ar līgas jaunpienācēju Sietlas "Kraken".

     [+] [-]

, 2021-11-03 07:06, pirms 2 gadiem
Buffalo lēnām tuvojās ārpus plova zonai.Sanhosē pat bez dažiem vadošajiem spēlētājiem šorīt bija labāki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2021-11-03 08:12, pirms 2 gadiem
Rūdim pašam arī bija labs moments - praktiski izgājiens 1:1. Varotčiks bija tālu izgājis, bija grūti trāpīt, apspēlēt arī nevarēja - aizsargs nāca virsū.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-03 09:11, pirms 2 gadiem
berimors rakstīja: Rūdim pašam arī bija labs moments - praktiski izgājiens 1:1. Varotčiks bija tālu izgājis, bija grūti trāpīt, apspēlēt arī nevarēja - aizsargs nāca virsū.
Ne tikai viens moments. Šī bija ļoti laba spēle viņu maiņai, jo Rūdim pašam bija kādas 2 stabilas iespējas un vienā no momentiem 2x atkārtoti meta bīstami no vārtu priekšas.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-03 10:09, pirms 2 gadiem
Rudim trenera uzticiba liela, bet ripa vartos neiet. Gan jau driz.
Šajā sezonā 30 vismaz jāsavāc, vēlams 40 punktus.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-03 10:16, pirms 2 gadiem
Patiesībā Rūda divas piespēles ne tik daudz izkārtoja vārtus, cik meistarīgi visu izdarīja Hertls.

     [+] [-]

, 2021-11-03 14:09, pirms 2 gadiem

     [+] [-]

, 2021-11-03 15:00, pirms 2 gadiem
Balceris molodchiks, zemzars zirgensons kaa parasti

     [+] [-]

, 2021-11-03 15:01, pirms 2 gadiem
Tikko paedu!!!