Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vēl divi "Penguins" hokejisti nonākuši Covid-19 protokolā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vēl divi "Penguins" hokejisti nonākuši Covid-19 protokolā
Markuss Petešons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Teodora Bļugera pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas klubs Pitsburgas "Penguins" sezonu sācis ar trīs uzvarām astoņās spēlēs un pēdējo vietu Metropoles divīzijā. Nācies cīnīties ne tikai pret pretiniekiem, bet arī savainojumiem un Covid-19.

Iepriekš Covid-19 protokolā bija nonākuši Džefs Kārters, Zaks Astons-Rīss, Džeiks Gencels un Kriss Letangs. Pirmie trīs jau atgriezušies ierindā, kamēr Letangam bija simptomi, tāpēc viņa dalība ceturtdien gaidāmajā mājas spēlē pret Filadelfijas "Flyers" pagaidām nav skaidra.

Tagad Covid-19 protokolā nonākuši vēl divi Pitsburgas "Penguins" spēlētāji – aizsargi Markuss Petešons un Čads Ruvīdls. Galvenais treneris Maiks Salivans pauda, ka abiem bijušas pozitīvas analīzes un ka Petešonam ir arī saslimšanas simptomi, kamēr Ruvīdls ir bez simptomiem.

Petešons šosezon astoņās spēlēs izcēlies ar vārtiem un trim piespēlēm, vidēji laukumā pavadot 18 ar pusi minūtes. Ruvīdls tikpat mačos ir bez punktiem, un viņa spēles laiks ir 15 minūtes.

Paralēli Covid-19 problēmām "Penguins" nācies cīnīties pret savainojumiem. Sezonas pirmās spēles izlaida kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš nule atgriezies ierindā. Traumas dēļ nevar spēlēt arī Braiens Rasts un Jevgeņijs Malkins, kurš uz ledus dosies ne agrāk par decembri.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/pittsburgh-pengu...

  +1 [+] [-]

, 2021-11-02 10:23, pirms 3 gadiem
Petešons, Lašons un Kašons - vot tas tik būtu trio

  +1 [+] [-]

, 2021-11-02 11:19, pirms 3 gadiem
DainisKazačoks rakstīja: Petešons, Lašons un Kašons - vot tas tik būtu trio
Brālītis un Kāšons , kas dzīvo uz jumta

     [+] [-]

, 2021-11-02 12:21, pirms 3 gadiem
j888 rakstīja: Brālītis un Kāšons , kas dzīvo uz jumta
Brālšons un Kāšons, kas kāšo uz jumtšona

     [+] [-]

, 2021-11-03 11:32, pirms 3 gadiem
Petešons, Lašons un Kašons pieņem čelendžu podkāstā (podā kāsti kāposti). Tas bija episki.
Godīgi sakot, latviešu valoda ir pamatīgi piecūkota, bet tā tagad runā un raksta. Drausmīgi.