Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pointam četri punkti, Vinipegai astoņi vārti, "Avalanche" pirmā sakrāj 40 uzvaras

Agris Suveizda

Pointam četri punkti, Vinipegai astoņi vārti, "Avalanche" pirmā sakrāj 40 uzvaras
Breidens Points. Foto: USA Todayt Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tika arī Edmontonas "Oilers", Tampabejas "Lightning", Detroitas "Red Wings", Kalgari "Flames", Vinipegas "Jets", Kolorādo "Avalanche", Anaheimas "Ducks" un Lasvegasas "Golden Knights".

• Divkārtējā čempione Tampabejas "Lightning" ceturtajā minūtē zaudēja jau ar 0:2, tomēr beigās ar 5:2 pārspēja Otavas "Senators" un svinēja piekto uzvaru pēc kārtas. Ar četriem punktiem izcēlās Breidens Points (1+3).

• Piecu uzvaru sērija pārtrūka Monreālas "Canadiens", kas viesos atspēlēja četru vārtu deficītu un pie neizšķirta tika arī pie soda metiena, tomēr ar 4:8 kapitulēja Vinipegas "Jets". Monreālu neglāba Džoša Endersona hat-trick, bet mājiniekiem trīs punktus sakrāja Marks Šaiflī (2+1), Pjērs Liks Dibuā (1+2) un Kails Konors (0+3).

• Piecu uzvaru sērija pārtrūka arī Karolīnas "Hurricanes", kas divreiz izlaida vadību pret Detroitas "Red Wings" (3:4 pagarinājumā), bet ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Minesotas "Wild", ar 1:5 mājās kapitulējot Kalgari "Flames", kurai tas bija 12. panākums 13 spēlēs.

• Par pirmo komandu, kas izcīnījusi 40 uzvaras šajā sezonā, kļuvusi līgas līdere Kolorādo "Avalanche", ar 5:3 apspēlējot Ņujorkas "Islanders". Trīs punkti aizsargam Devonam Teivzam (1+2).

• Ceturto spēli pēc kārtas izlaida latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kura Sanhosē "Sharks" izbraukumā ar 1:3 piekāpās Lasvegasas "Golden Knights". Divi varti Railijam Smitam.

• Pirmo sauso spēli kopš 2019. gada novembra aizvadīja somu vārtsargs Miko Koskinens, kurš ar 39 atvairītiem metieniem palīdzēja Edmontonas "Oilers" ar 3:0 uzvarēt Filadelfijā. Leons Draizaitls guva 37. vārtus sezonā un panāca Ostonu Metjūzu.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Blue Jackets – Devils4:3
Flyers – Oilers0:3
Lightning - Senators5:2
Red Wings - Hurricanes4:3 P
Wild - Flames1:5
Jets - Canadiens8:4
Avalanche - Islanders5:3
Ducks - Bruins4:3
Golden Knights - Sharks3:1

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...